29/1/08

ΝΤΕΡΜΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ο δεύτερος γύρος ξεκινά το Σάββατο και η Αναγέννηση υποδέχεται τον Άρη Νικαίας, που βρίσκεται στην 3η θέση με 12 πόντους, ένα μόλις λιγοτέρο από την ομάδα της Άρτας. Το ντέρμπι, λοιπόν, της αγωνιστικής, που η Αναγέννηση θέλει να κερδίσει και να συνεχίσει τις νίκες και να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά πίσω από το Μινώταυρο και να επωφεληθεί τυχόν στραβοπάτημά του, όσο δύσκολο αυτό κι αν φαντάζει.

Η αθηναϊκή ομάδα, που το καλοκαίρι ανέβηκε στην Α2 και ήταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό έχει καταφέρει να έχει καρδίσει τις εντυπώσεις και να κοντράρει στα ίσια τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Αναγέννηση είχε κερδίσει τον Άρη πολύ δύσκολα με 17-18. Διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητή, τον Χρήστο Χρήστου, που έχει δώσει βάση στην άμυνα και στις οργανωμένες επιθέσεις, διαβάζει τον αντίπαλο προπονητή και καταφέρνει να δυσκολεύει τις αντίπαλες ομάδες κλείνοντας τα ατού με τον καλύτερο τρόπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προηγούμενη αγωνιστική, όταν ο Άρης ηττήθηκε στην εκπνοή από το Μινώταυρο στην Πάτρα με 26-24 χάνοντας πέναλτι στο τελευταίο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 25-24!!! Ο Πολωνός άσος, Κοκόσκα σκόραρε μόλις 2 γκολ με αποτέλεσμα ο Μινώταυρος να έχει επιθετικό πρόβλημα.
Ο προπονητής της Αναγέννησης, Τσέλιος Γιώργος, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6μμ στο κλειστό της πόλης και οι παίκτες προσκαλούν τον κόσμο να απολαύσουν το ντέρμπι και να χειροκροτήσουν την ομάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: