22/1/08

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να ξεπεράσει το σοκ της απρόσμενης ήττας από τον Παράδεισο θέλει η Αναγέννηση το Σάββατο κόντρα στην Ακαδημία. Και αυτό θα γίνει μόνο με νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Τσέλιου μετρά το στραβοπάτημα στην Αθήνα και τη νίκη του Μινώταυρου μόνο με θαύμα μπορεί να διεκδικήσει πλέον την άνοδο, αφού η πατρινή ομάδα ξέφυγε με 5 πόντους και ο Άρης Νικαίας (που τον έχει κερδίσει εκτός έδρας η Αναγέννηση την 1η αγωνιστική) πέρασε στη 2η θέση με ένα πόντο περισσότερο.
Οι αθλητές και οι προπονητές συναντήθηκαν τη Δευτέρα με τον πρόεδρο Βασίλη Κρανιώτη και τον έφορο Κώστα Τσούλο και συζήτησαν τους λόγους για τους οποίους προήλθε η ήττα. Όλοι ανέφεραν την κακή απόδοση και την υποτίμηση του αντιπάλου. Παραδέχτηκαν ότι ο στόχος της ανόδου είναι πλέον αόρατος και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν για ότι καλύτερο, ώστε να μην απογοητεύσουν τους πιστούς φιλάθλους της. Ωστόσο το κλίμα είναι πολύ καλό λόγω της πιστής φιλίας που δένει την ομάδα και όλοι θα προσπαθήσουν για την αξιοπρέπεια του συλλόγου και με τις καλές εμφανίσεις να προσελκύσουν κόσμο και μικρά παιδιά στο γήπεδο.
Ο αγώνας του Σαββάτου θα γίνει στις 6μμ στο κλειστό της πόλης και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον ART TV και θα μεταδωθεί μαγνητοσκοπημένος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: