8/1/08

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ένα παιχνίδι από τα παλιά έγινε την Τετάρτη 2-1-2008 το απόγευμα στο κλειστό της πόλης. Από τη μία η Αναγέννηση του παρόντος και από την άλλη η Αναγέννηση του παρελθόντος. Παίκτες όπως οι Κωσταδήμας, Φλούδας, Λάιος, Μπαλάσκας, Γρούμπας, Κούμπουλας, Ρίζος, Τσαλαπάτης, Παππάς κοντραρίστηκαν με τους αθλητές του παρόντος και ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις. Σε πολλές μάλιστα φάσεις οι παλαίμαχοι έδειξαν ότι δεν έχουν ξεχάσει το άθλημα, άλλωστε μιλάμε για παλαιμάχους ηλικίας 33-45 ετών, που σίγουρα πολλοί από αυτούς (κυρίως ο Μπαλάσκας) θα μπορούσαν να προσφέρουν ακόμη, αλλά λόγοι κυρίως επαγγελματικοί τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση.
Στον αγώνα παρευρέθησαν και οι αδερφοί Τόλης και Γιώργος Σαλαμούρας, επιχειρηματίες της γνωστής εταιρίας LAMBERTS (χορηγοί και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού), που ήταν κι αυτοί παλιοί αθλητές της μεγάλης Αναγέννησης του παρελθόντος που αγωνιζόταν στην Α΄Εθνική.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Νέοι κέρδισαν με 18-15 τους παλαίμαχους. Φωτογραφίες αποθανάτισαν τις όμορφες στιγμές και το ραντεβού ανανεώθηκε για το Πάσχα, όταν και η οργάνωση του αγώνα θα έχει στόχο την προσέλευση του κόσμου στο κλειστό, ώστε να θαυμάσουν τους νέου και να θυμηθούν τους παλαιότερους.

ΝΕΟΙ : Γιαμούρης, Ζήσης, Λάκκας, Θεοχάρης, Ντάλας, Τσέλιος, Διάρας, Ζορμπάς, Μάτος, Τλούπας, Γεροδήμος, Κωνσταντίνου

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ : Κωσταδήμας, Φλούδας, Λάιος, Ρίζος, Κούμπουλας, Παππάς, Μπαλάσκας, Τσαλαπάτης, Γρούμπας, Κεφάλας (απουσίαζε λόγω επέμβασης στο πόδι), Παπαγιάννης (απουσίαζε), Τσούλος (τερματοφύλακας Πανελληνίου καιι της Εθνικής Νέων -μέχρι το 2006 παίκτης της Αναγέννησης)

* Όμορφη εικόνα η παρουσία των γυναικών και των μικρών παιδιών των παλαιμάχων και των νέων αθλητών, που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το οικογενειακό κλίμα του αγώνα
* παρών και ο νυν έφορος της Αναγέννησης, Τσούλος Κώστας, που έζησε πολλούς από τους παλαίμαχους ως παίκτης και ως έφορος της ομάδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: