8/1/08

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ


Ξεκίνησε τη δευτέρα το απόγευμα η προετοιμασία της Αναγέννησης για τον αγώνα του Σαββάτου στις 18.00 κόντρα στο Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. Ο προπονητής-παίκτης της ομάδας, Γιώργος Τσέλιος, με τα προβλήματα να λύνονται, αλλά πολλά να πααμένουν ακόμη μετέωρα, είχε σχεδόν όλους τους αθλητές στη διάθεση του, εκτός του σέρβου αστέρα, Μιλοσάβλεβιτς Ίγκορ, που πήρε ακόμη μία μέρα άδεια για τη διευθέτηση κάποιων εγγράφων. Μετά την εορταστική ξεκούραση η προπόνηση περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις ανδυνάμωσης. Στην ενεργό δράση επανήλθε και ο Σκανδάλης, που έχει ξεπεράσει πλήρως σωματικά και ψυχολογικά το σοκ του τροχαίου ατυχήματος, που τον είχε αφήσει εκτός δράσης ένα μήνα, όπως και ο Θεοχάρης, που είχε ραγισμένα πλευρά. Απών, επίσης, και μάλλον μόνιμα ο έτερος Γιαννιώτης Γεωργίου, που ο τραυματισμός του τον έχει επιβαρύνει ψυχολογικά και ακόμη δεν έχει βρει το ψυχικό σθένος να επανέλθει. Ερωτηματικό παραμένει ο Τσιάτσος με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, έδωσε όμως το παρών στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.
Ο αγώνας του Σαββάτου φαινομενικά είναι εύκολος, καθώς ο Λεωνίδας είναι ουραγός με μηδενική συγκομιδή βαθμός, αλλά πάντα η έναρξη μετά τις γιορτές είναι επικίνδυνη.
Στον αγώνα αυτόν το γυμναστήριο θα έχει μία πολύ διαφορετική μορφή, αφού το τμήμα μάρκετινγκ έχει στόχο να προσελκύσει πολλούς χορηγούς με το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα και αναμένεται να δώσει μια νέα διάσταση στον τομέα της διαφήμισης.
Αξίζει, λοιπόν, οι επιχειρηματίες της πόλης να πληροφορηθούν για τη δυνατότητα διαφήμισης μέσω της Αναγέννησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: