12/1/08

ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2008




ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΓΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ


Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για την Αναγέννηση να καθαρίσει γρήγορα το παιχνίδι κόντρα στον ουραγό Λεωνίδα με το επιβλητικό 41-23 και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά. Το 9-6 του 17΄ έγινε 17-6 στο 27΄ και ουσιαστικά ο νικητής είχε ήδη φανεί.
Με κύριο ηγέτη το σέρβο Μιλοσάβλεβιτς, αν και άρρωστος, η Αναγέννηση είχε λύσεις σε κάθε αμυντικό σχήμα του αντιπάλου. Εντυπωσιακές ήταν και οι αποκρούσεις του Γιαμούρη, που κράτησε σε χαμηλά επίπεδα τα επιθετικά ατού των φιλοξενουμένων και κυρίως τον Αμανατίδη, που σκόραρε για πρώτη φορά στο 40΄. Η επαναμφάνιση του Σκανδάλη ήταν ένα γεγονός που χαροποίησε πολλούς, καθώς μετά το τροχαίο ατύχημα, ήταν ο πρώτος του αγώνας και συνοδεύητηκε με καλή απόδοση και 5 γκολ. Ο Τσέλιος, που ξεκίνησε τον αγώνα, ήταν ο γνωστός εκτελεστής και πρόσθεσε κι αυτός 5 τέρματα στο ενεργητικό του. Ο αγώνας ήταν εύκολη υπόθεση για την Αναγέννηση και έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να κάνουν φαντεζί ενέργειες, μία εκ των οποίων το τεχνικότατο φαλτσάκι του Γιολδάση, που ξεσήκωσε στην κυριολεξία την κερκίδα!!!!
Το πρώτο μέρος έληξε με 18-8 και αν εξαιρέσει κανείς ένα χαλαρό πεντάλεπτο μεταξύ 40΄-45΄ η Αναγέννηση ανέβασε ρυθμούς και πήρε μία διαφορά, που σίγουρα θα είναι τονωτική ψυχολογικά για τη συνέχεια. μην ξεχνάμε άλλωστε και την προηγούμενη αγωνιστική είχε επιβληθεί εκτός έδρας της Νέας Ιωνία με 25-40.
Εντυπωσιακοί ήταν και οι υπόλοιποι παίκτες, με το Ζήση στο δεύτερο μέρος να βρίσκει δίχτυα και τους Λάκκα και Θεοχάρη να αποτελούν αξιόπιστες λύσεις από τα πίβοτ και τον Κωνσταντίνου κυρίως αμυντικά.
Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν κάπως οι Μηνιώτης και Παρασχής με 10 και 5 γκολ αντίστοιχα.
Καλοί οι διαιτητές κ.κ. Δημάκης και Βαρβενιώτης, αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερη εγρήγορση σε κάποιες φάσεις, όπου έδειξαν ότι χάνουν σφυρίγματα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ : (Τσέλιος-Ντάλας) Μάκης Λ.1, Λάκκας 4, Θεοχάρης 3, Μιλοσάβλεβιτς 9, Κωνσταντίνου, Σκανδάλης 5, Ζήσης 6 (0/1 πεν.), Γιολδάσης 2, Μάκης Σ., τσέλιος 5, Διάρας 5, Γεροδήμος, Γκλουγκόφσκι 1, Γιαμούρης.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ : (Κάγκαλος), Ασλανίδης, Κάγκαλος 1, Ιατρόπουλος, Παρασχής 5 (3/4 πεν.), Τουλούμης 2, Αμανατίδης 3, Αλιφιέρης, Μουλιάτος 1, Μηνιώτης 10 (3/4 πεν.) , Αθανασιάδης 1, Τσίχλας

* Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στην κερκίδα και απόλαυσαν την άνετη επικράτηση, δείγμα που φανερώνει ότι οι πιστοί φίλοι της ομάδας είναι πάντα παρόντες
* Μεταξύ τους και ένας εκ των χορηγών, ο κ. Σωτήρης Μαστρογιάννης , που παρέλαβε και μία αναμνηστική φανέλα της ομάδας, καθώς δηλώνει ένθερμος οπαδός της. Να σημειώσουμε ότι η επιχείρησή του είναι το Ε.L.S. CENTER, συνδιοκτησία με τη γυναίκα του, Τζουβάρα Μαρία.
* Οι χορηγοί συνεχώς αυξάνονται με το νέο διαφημιστικό πρόγραμμα της Αναγέννησης γαι το 2008 και ήδη αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν οι νέες επιχειρήσεις, που θα κοσμούν τον αγωνιστικό χώρο.
* Τον αγώνα κάλυψε για ακόμη μία φόρα ο ART TV, με σπίκερ το γνωστό Βασίλη Τσούλο. Το αρτινό κανάλι πάντα κοντά στα τοπικά αθλητικά γεγονότα.

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μινώταυρος - Παράδεισος 33-24
Αναγέννηση - Λεωνίδας 41-23
Πανιώνιος - Ακαδημία 27-21
Θρίαμβος - Νέα Ιωνία 26-28
Ποσειδών - Άρης Νικαίας 25-28

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  1. Μινώταυρος 14
  2. Αναγέννηση 11
  3. Άρης Νικαίας 10
  4. Ποσειδών Λ. 9
  5. Ακαδημία Π. 7
  6. Νέα Ιωνία 7
  7. Πανιώνιος 6
  8. Παράδεισος 4
  9. Θρίαμβος Αθ. 2
  10. Λεωνίδας Αγ. Αν. 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: