8/11/10

ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΙΛΙΚΙΣ


Η Αναγέννηση μπήκε από σήμερα στην εβδομάδα της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς το προσεχές Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Η Αναγέννηση θα αγωνιστεί φέτος στο Βόρειο Όμιλο και θα ταξιδέψει στο Κιλκίς για να κοντραριστεί με τους Ποντίους.


Η προετεοιμασία έχει ξεκινήσει από τις 20 Αυγούστου και όλα βαίνουν καλώς. Οι στόχοι της ομάδας είναι μία πορεία όσο το δυνατόν καλύτερη, σίγουρα όμως αρχικά να μην αντιμετωπίσει προβλήατα παραμονής, όπως είχε συμβεί πέρυσι. Σημαντικές αλλάγες στο ρόστερ δεν υπάρχουν. Ένα κράμα έμπειρων παικτών (Τσέλιος, Γιαμούρης, Λάκκας, Γιολδάσης, Γεροδήμος, Τσατσαρώνης, Ντάλας, Τσιάτσος), έτοιμων παικτών (Κωνσταντίνου) και αρκετών νεαρών ελπιδοφόρων (Ζορμπάς, Μακρής Σ., Μακρής Κ., Κολιούλης, Τλούπας) και μίας μεταγραφής - φοιτητή από την Ακαδημία Πάτρας (Παπαλέξης) αποτελούν την ομάδα της Αναγέννησης. Αν αυτό το μίγμα μπορέσει να ανταποκριθεί, τότε ίσως η Αναγένηση έχει τύχη στην κατηγορία.

Στα τέσσερα φιλικά προετοιμασίας η Αναγέννηση έδειξε καλά στοιχεία και νίκησε δύο φορές τον Παναιτωλικό (33-44 κ΄ 31-22) και στο τουρνουά της Πάτρας ηττήθηκε από την Ακαδημία Α΄ (29-22) και κέρδισε την Ακαδημία Β΄ (18-19). Ίσως ο αριθμός των φιλικών θα έπρεπε να ήταν πιο μεγάλος, ώστε οι μικρότεροι αθλητές να πάρουν ακόμη πρισσότερες εμπειρίες και να δεθεί το σύνολο.

Φαβορί για την άνοδο φαντάζει ο Άρης Θεσσαλονίκης (πήρε τον Κίτσιο και Αλμπάνη από την ΧΑΝΘ), ο Ηρακλής (εντυπωσιάζει στα φιλικά) και ο Α.Ο.Ιωναννίνων. Το βέβαιο είναι ότι οι αντίπαλοι είναι σίγουρα εμπορικά ονόματα και ο κόσμος της Άρτας αναμένεται να γεμίσει το κλειστό, ένα στοίχημα που θέλει να κερδίσει φέτος η Αναγέννηση με στόχο την επιστροφή του κόσμου στο γήπεδο. Γι' αυτό το λόγο θα κάνει εκστρατεία στα σχολεία, ώστε μικρά παιδιά να έρθουν να παρακολουθήσουν την Αναγέννηση και να δώσουν ζωή στο χάντμπολ της πόλης, ως μία προσπάθεια ανασύστασης του αθλήματος σε κάθε επίπεδο.

Προπονητής - παίκτης της Αναγέννησης και φέτος θα είναι ο Γιώργος Τσέλιος, ενώ έφορος ο Νίκος Κολιούλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: