24/3/10

ΗΤΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ ΛΕΩΝΙΔΑ


ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΜΕΝ....ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΗΤΤΑ ΔΕ...

Νέα ήττα γνώρισε η Αναγέννηση στην έδρα της από τον πρωτοπόρο Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. Ηττήθηκε με 26-31 και τελείωσε για φέτος τις εμφανίσεις της μπροστά στο αρτινό φίλαθλο κοινό και σίγουρα η αυλαία δεν ήταν ιδανική , έστω κι αν το ματς ήταν αδιάφορο, αφού η Αναγέννηση είχε σωθεί από την προηγούμενη αγωνιστική και μαθηματικά. Η κακή εμφάνιση που συνδυάστηκε με ήττα φανέρωσε την άσχημη φετινή αγωνιστική κατάσταση της ομάδας, που έφτασε ένα βήμα πριν την καταστροφή, αλλά ευτυχώς έσωσε την παρτίδα στο τέλος του πρωταθλήματος.

Ο Λεωνίδας πανηγύρισε την άνοδο στην Α2 μέσα στην Άρτα και έδειξε ότι η ομαδικότητα σε αυτές τις κατηγορίες είναι πολύ σημαντική για την επίτευξη των στόχων. Αποτελούμενη από παίκτες μεγάλους σε ηλικία κατάφερε να κερδίσει με ελάχιστες ήττες την άνοδο και να ανατρέψει όλες τις αρχικές προβλέψεις.

Αντίθετα η Αναγέννηση σε αυτό το ματς παρουσιάστηκε ανόρεκτη και άστοχη από τα 6 μέτρα, ίσως δείγμα απροπονησίας...κυνήγυσε τη νίκη, αλλά ήταν αδύνατον, αφού η άμυνά της ήταν χαλαρή και οι επιθετικές επιλογές κάκιστες. Πάλι καλά που ο Σάκης Μάκης, που μπήκε στο 8΄ του πρώτου ημιχρόνου και κατέβασε ρολά σε πάμπολλες επιθέσεις. Και σκεφτείτε ότι το κοντέρ σταμάτησε στο 31...Το ημίχρονο ήταν 8-15. Η Αναγέννηση μείωσε σε 16-20 αλλά έκεί τα χαμένα τε-α-τετ της κόστισαν, ώστε μετά πέταξε λευκή πετσέτα. Το μόνο θετικό η απόδοση του νεαρού Βασίλη Κολιούλη, που σκόραρε πάλι και έδιξε ότι το μέλλον του ανήκει. Το πρώτο τους γκολ στη Β΄Εθνική έβαλαν οι 17χρονοι Μήτσιος θωμάς και Κοσμάς Μακρής στο τέλος του αγώνα, ενώ ο Τλούπας έχασε την ευκαιρία να στεφθεί σκόρερ, αφού απώλεσε τον τελευταίο αιφνιδιασμό. Αλήθεια με τέτοια διαφορά μήπως ήταν ευκαιρία να παίξει και ο άλλος νεαρός, Σπύρος Κολιούλης??

Την τελευταία αγωνιστική η Αναγέννηση ταξιδεύει στο Ναύπλιο κόντρα στην Αλκυών Δρεπάνου. Είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία για αποκόμιση εμπειριών από τους μικρούς αθλητές της ομάδας, ώστε να βιώσουν πραγματικές αγωνιστικές στιγμές με επίπεδο δυσκολίας από την αρχή του αγώνα.

Πολιτεία και Ιωνικός Λαμίας υποβιβάστηκαν, ενώ ο Λεωνίδας ετοιμάζεται για φιέστα την τελευταία αγωνιστική...Μήπως , λοιπόν, ήρθε η ώρα για κάποιες καίριες αλλαγές, ώστε η Αναγέννηση να βρει ξανά τη χαμένη της αίγλη, όταν δύο χρόνια πριν πρωταγωνιστούσε και αποτελούσε φαβορί για την άνοδο στην Α1???

Δεν υπάρχουν σχόλια: