15/3/10

ΙΔΑΝΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ


ΣΩΘΗΚΕ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΑΠλήρης  στοίχιση

Ιδανικά λειτούργησαν τα αποτελέσματα για την Αναγέννηση και πλέον η υπόθεση-σωτηρία επιτεύχθη και μαθηματικά. Τα φαβορί επικράτησαν και μετά και την 16η αγωνιστική η Πολιτεία είναι πλέον σε δεινή θέση.Η Αναγέννηση πήρε τους δύο βαθμούς χωρίς αγώνα από τον ουραγό Ιωνικό Λαμίας, που έχει αποχωρήσει λόγω οικονομικών προβλημάτων, και έφτασε τους 14 βαθμούς και αναρριχήθηκε στην 7η θέση ξεπερνώντας και τον Πήγασο.

Την προτελευταία αγωνιστική (Κυριακή στις 4μμ με ενδεχόμενο να αλλάξει λόγω του φάιναλ φορ των γυναικών) φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Λεωνίδα, ένας αγώνας που καθόλου αδιάφορος δε θα είναι για την Αναγέννηση, αφού θα παλέψει για το καλύτερο δυνατό μέχρι το τέλος και προπάντων για το κύρος της, αλλά και τους φιλάθλους της. Άλλωστε και ο Λεωνίδας δεν ήταν τόσο φιλικός στον 1ο γύρο και είναι γνωστά τα επεισόδια στα τελευταία λεπτά από τους γηπεδούχους.

Ανεξάρτητα πάντως από τη σωτηρία της ομάδας πρέπει η Αναγέννηση την επόμενη χρονιά να αναπροσαρμόσει κάπως τα δεδομένα και να αλλάξει τακτική, αν θέλει να μη βρεθεί ξανά σε αυτή τη δύσκολη θέση να παλεύει για τη σωτηρία. Είναι επιτακτικές οι αλλαγές σε κάποια θέματα και ο πρόεδρος θα πρέπει να δώσει στην ομάδα τη χαμένη της αίγλη, όταν και πρωταγωνιστούσε για την άνοδο στην Α1. Υπάρχει ανάγκη σίγουρα από παίκτες,παλιούς και νέους σε ηλικία, αλλά και δυναμική σε κάθε τομέα.

16η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Νέα Ιωνία - Πανιώνιος 21-40
Πήγασος - Ακαδημία 22-24
Πολιτεία - Παναιτωλικός 31-35
Ιωνικός - Αναγέννηση 0-10 α.α.
Αλκυών - Λεωνίδας 29-34

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεωνίδας 26
---------------------------
2. Ακαδημία 24
3. Παναιτωλικός 22
4. Πανιώνιος 22
5. Νέα Ιωνία 15
6. Αλκυών 14
7. Αναγέννηση Άρτας 14
8. Πήγασος 13
---------------------------
9. Πολιτεία 10
10. Ιωνικός -2

Δεν υπάρχουν σχόλια: