6/3/10

ΓΕΥΣΗ ΗΘΟΠΟΙΪΑΣ....ΤΟ ΑΥΡΙΑΝΟ ΝΤΕΡΜΠΙ



Ο ΓΝΩΣΤΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΙΒΑΖΗΣ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΡΤΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ!!!

Άρωμα ηθοποιού θα έχει ο αυριανός αγώνας στις 6μμ, αφού το αγωνιστικό παρόν θα δώσει ο γνωστός ηθοποιός, Γιάννης Αϊβάζης, άνδρας της επίσης αναγνωρίσιμης ηθοποιού στο ευρύ κοινού, Μαρίας Κορινθίου.

Σε πρωινή εκπομπή του Σαββάτου της Ναταλίας Γερμανού προανήγγειλε την εμφάνισή του με τα χρώματα της Πολιτείας, αφού ανήκει στο ρόστερ της αθηναϊκής ομάδα και είναι γνωστή η αγάπη του για το χάντμπολ. Ο Αϊβάζης τόνισε την κρισιμότητα του αγώνα για τις δύο ομάδες, ώστε να αποφύγουν τον υποβιβασμό. Το κυριότερο όμως ειναι ότι η αναφορά του στο χάντμπολ έκανε αμέσως αίσθηση και όλη η Άρτα έμαθε για την επικείμενη παρουσία του.


Ο Γιάννης Αϊβάζης, είναι ο παρουσιαστής του γνωστού " hardcode παιχνίδι επιβίωσης με στοιχεία reality", όπως το χαρακτήρισε ο ίδιος, της "ΠΑΤΑΓΟΝΙΑΣ", που γυρίστηκε στη μακρινή Αργεντινή.

Το κοινό της Άρτας θα έχει , λοιπόν, την ευκαιρία να θαυμάσει απο κοντά τον γνωστό ηθοποιό, που θα βρίσκεται από το μεσημέρι στην Άρτα και πιθανόν να τον συναντήσετε σε κάποιο γνωστό καφέ της πόλης.

Είναι σίγουρα ένα γεγονός που χαρίζει άλλη διάσταση στο μεγάλο ντέρμπι και αποτελεί φανταχτερή εικόνα για την ομάδα της Πολιτείας και του χαντμπολ γενικότερα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: