16/11/10

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Εντυπωσίασε η Αναγέννηση Άρτας στη νικηφόρα της πρεμιέρα εκτός έδρας κόντρα στους Πόντιους Κιλκίς. Επικράτησε σχετικά εύκολα με 26-30 ξεκινόντας ελπιδοφόρα τη φετινή χρονιά.

Η ομάδα της Άρτας με επιθετική ποικιλία κατάφερε να προηγηθεί από την αρχή του αγώνα (2-7) και να επιβάλλει το ρυθμό της.
Η άμυνα όμως ήταν αυτή που έφερε κατα κύριο λόγο τη νίκη, αφού ήταν γρανιτένια και έδινε ώθηση για έμμεσους αιφνιδιασμούς. Το ημίχρονο έκλεισε με 10-14 για την Αναγέννηση.

Στο δεύτερο μέρος η διαφορά κυμαινόταν διαρκώς στα 4-6 τέρματα με τους Πόντιους να απειλούν μόνο από τη γραμμή των 7 μέτρων, αφού οι περισσότερες επιθέσεις του γινόταν μέσα από την περιφέρεια. Η Αναγέννηση όμως είχε αρκετές λύσεις ακόμη και όταν έμενε με λιγότερους παίκτες. Χαρακτηριστικό το γκολ που πέτυχε ο τερματοφύλακας Γιαμούρης από εξτρέμ ύστερα από ασίστ του Τσέλιου και ενώ η Αναγέννηση αγωνιζόνταν με 4 παίκτες!!!

Τρία λεπτά πριν τη λήξη η Αναγέννηση είχε διαφορά 7 τερμάτων (22-29), αλλά κάποιες λάνθασμένες πάσες στην πίεση των Ποντίων μείωσαν τη διαφορά στα 4 γκολ.

Κορυφαίοι για την Αναγέννηση οι Λάκκας, Τσέλιος, Ντάλας, Κωνσταντίνου ενώ πολύ καλή δουλειά στην άμυνα οι Ζορμπάς και Γεροδήμος.

Αναγέννηση Άρτας : (Τσέλιος Γιώργος)
Γιαμούρης 1, Τσέλιος 6, Νταλάς 6, Κωνσταντίνου 2, Λάκκας 11, Μακρής Στ. 2, Ζορμπάς 2, Γεροδήμος, Κολιούλης, Τσατσαρώνης, Μακρής Κ., Παπαλέξης

Δεν υπάρχουν σχόλια: