28/11/10

ΥΠΕΤΑΞΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΔΙΑ ΠΟΛΙΧΝΗΣ

 έτσι δηλώνουν οι παίκτες της Αναγέννησης για το χάντμπολ

Ακόμη μία μεγάλη νίκη για την Αναγέννηση στο φετινό μαραθώνιο του Βορείου Ομίλου της Β΄Εθνικής. Αυτή τη φορά υπέταξε τον Δία Πολίχνης από τη Θεσσαλονίκη με 29-23 συνεχίζοντας το αήττητο φετινό σερί (3Χ3) και φιγουράροντας μόνη πρώτη στην κορυφή της βαθμολογίας.

25/11/10

ΓΙΑ ΤΟ 3Χ3 Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ


Να τριπλασιάσει τις νίκες της και να διατηρηθεί στην κορυφή θέλει η Αναγέννηση Άρτας στον πρώτο εντός έδρας αγώνας της το Σάββατο στις 6μμ στο κλειστό γυμναστήριο της πόλης κόντρα στο Δία Πολίχνης.

22/11/10

NEO ΔΙΠΛΟ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ


Ακόμη μία νίκη για την Αναγέννηση Άρτας στη δεύτερη έξοδό της για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Η ομάδα του Γιώργου Τσέλιου κατάφερε να φύγει νικήτρια και από το Βόλο κόντρα στον Κένταυρο Αγριάς με 13-20 και συνεχίζει αήττητη στην κορυφή της βαθμολογίας με 4 βαθμούς. Είναι βέβαια πολύ νωρίς για οποιαδήποτε πρόβλεψη,

19/11/10

ΣΤΟ ΒΟΛΟ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

 VS
 Μετά τη νικηφόρα πρεμιέρα στο Κιλκίς κόντρα στους Ποντίους η Αναγέννηση αγωνίζεται εκ νέου εκτός έδρας. Αυτή τη φορά θα ταξιδέψει στο Βόλο, όπου εκεί θα την υποδεχτεί η  τοπική ομάδα του Κένταυρου Αγριάς.

16/11/10

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Εντυπωσίασε η Αναγέννηση Άρτας στη νικηφόρα της πρεμιέρα εκτός έδρας κόντρα στους Πόντιους Κιλκίς. Επικράτησε σχετικά εύκολα με 26-30 ξεκινόντας ελπιδοφόρα τη φετινή χρονιά.

Η ομάδα της Άρτας με επιθετική ποικιλία κατάφερε να προηγηθεί από την αρχή του αγώνα (2-7) και να επιβάλλει το ρυθμό της.

8/11/10

ΞΕΚΙΝΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΝΤΙΟΥΣ ΚΙΛΙΚΙΣ


Η Αναγέννηση μπήκε από σήμερα στην εβδομάδα της έναρξης των αγωνιστικών υποχρεώσεων, καθώς το προσεχές Σάββατο ξεκινά το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Η Αναγέννηση θα αγωνιστεί φέτος στο Βόρειο Όμιλο και θα ταξιδέψει στο Κιλκίς για να κοντραριστεί με τους Ποντίους.