16/12/09

ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ


ΔΕ ΒΡΙΣΚΕΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΤΗΣ ΠΡΟΣΩΠΟ

Ακόμη μία ήττα στο παθητικό της για την Αναγέννηση, αφού δεν κατάφερε να κερδίσει ούτε τη νεοφώτιστη Πολιτεία. Η ομάδα του Γιώργου Τσέλιου είναι αγνώριστη φέτος και πρέπει γρήγορα να αναστηθεί, αν δε θέλει να μπλέξει σε περιπέτειες. Ήττα από ομάδα που προέρχονται από χαμηλότερη κατηγορία σίγουρα (χωρίς να την υποτιμούμε ασφαλώς) σημαίνει ότι η Αναγέννηση έχει χάσει την αυτοπεποίθησή της και αδυνατεί να εκμεταλλευτεί τα ατού της.

Ακόμη μία φορά φάνηκε ότι οι μικροί δεν είναι έτοιμοι να παίξουν πρωταγωνιστικό ρόλο και η χημεία της ομάδας χαλάει στο μέγιστο, αφού και στην άμυνα αλλά και στη επίθεση η ομάδα παρουσιάζει κενά. Φιλότιμη η αγωνιστική προσπάθεια του Τσέλιου, που πραγματικά αποδίδει τα μέγιστα, αλλά δε φτάνει...Η απουσία του Γρούμπα ήταν εμφανής, η απομόνωση του Λάκκα στα εξτρέμ (αφού δεν τροφοδοτείται) μειώνει τις εναλλακτικές λύσεις και η χρησιμοποίηση του Κωνσταντίνου ως πλέι -μέικερ σε όλο το ματς κουράζει τον νεαρό αθλητή. Ο πάγκος βέβαια είναι ελλιπέστατος, οπότε οι εναλλακτικές λύσεις δεν υπάρχουν...

Αγωνιστικά η Αναγέννηση είχε τον έλεγχο του αγώνα μέχρι τα μισά του 1ου μέρους (6-9), αλλά η Πολιτεία αντέδρασε με ένα ουσιαστικά μόνο αξιόλογο παίκτη, τον οργανωτή της. Προηγήθηκλε 10-9 και έκλεισε το ημίχρονο προηγούμενη 17-16.

Στο δεύτερο μέρος ο αγώνας ήταν ντέρμπι μέχρι και το 48΄. Η Πολιτεία πήρε μία διαφορά 4-5 γκολ, αλλά η Αναγέννηση κατάφερε να φέρει το ματς σχεδόν στα ίσια (28-27). Εκεί οι άπειροι μικροί "χάρισαν" την μπάλα τρεις φορές και το 31-27 ουσιαστικά έδωσε πρόωρο τέλος στον αγώνα. Το τελικό 36-31 πανηγυρίστηκε έντονα από τους γηπεδούχους, ενώ η κατήφεια ήταν εμφανής στους αθλητές και παράγοντες της Αναγέννησης.

Ο αγώνας με την ουραγό Λαμία την Κυριακή στις 2μμ μάλλον θα δώσει μία ανάσα, αλλά χωρίς σοβαρότητα και υπευθυνότητα τα πράγματα δύσκολα θα αλλάξουν.

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πήγασος Κυψέλης - Πανιώνιος 18-27
Πολιτεία - Αναγέννηση Άρτας 36-31
Νέα Ιωνία - Παναιτωλικός 29-26
Ιωνικός Λαμίας - Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 21-29
Αλκυών Δρεπάνου - Ακαδημία Πάτρας 21-28

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεωνίδας 11
----------------------
2. Νέα Ιωνία 10
3. Πανιώνιος 8
4. Ακαδημία 8
5. Παναιτωλικός 7
6. Πολιτεία 6
7. Πήαγσος 4
8. Αλκυών 3
------------------------
9. Αναγέννηση 3
10. Ιωνικός 0
ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Πανιώνιος - Νέα Ιωνία
Παναιτωλικός - Πολιτεία
Ακαδημία - Πήγασος
Λεωνίδας - Αλκυών
Αναγέννηση - Ιωνικός

Δεν υπάρχουν σχόλια: