1/12/09

ΑΝΑΣΑ ΤΟ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

(πατήστε αριστερά κάτω στη φωτογραφία για περισσότερες εικόνες)

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΕ ΚΑΛΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ

Με το σχήμα που ταιριάζει στην ομάδα ξεκίνησε η Αναγέννηση και το αποτέλεσμα ήταν απόλυτα πετυχημένο. Η άνετη επικράτηση με 23-31 επί του Πήγασου Κυψέλης στο Βύρωνα έφερε την πρώτη νίκη για φέτος και μία ανάσα για μια καλύτερη συνέχεια. Η χρησιμοποίηση των Τσέλιου, Γρούμπα, Γιαμούρη από την αρχή (σε αντίθεση με την Ακαδημία) και η μετατόπιση του Κωνσταντίνου στην κανονική του θέση (αριστερό εξτρέμ) έδωσε στην ομάδα ταχύτητα στους αιφνιδιασμούς και μεγαλύτερη οργάνωση και αποτελεσματικότητα στις οργανωμένες επιθέσεις. Η αμυντική γραμμή με Γεροδήμο, Λάκκα, Γρούμπα, Γιολδάση ήταν πιο δυναμική σε σχέση με άλλα σχήματα που έχουν δοκιμαστεί και δημιούργησε τις προϋποθέσεις για άμυνες και τρέξιμο στην επίθεση.

Το 13-17 του πρώτου ημιχρόνου φανέρωνε την εικόνα του αγώνα με την Αναγέννηση να χάνει και κάποιες επιθέσεις για μεγαλύτερη διαφορά. Στο δεύτερο μέρος η διαφορά μεγάλωσε (17-23) και διατηρήθηκε συνεχώς μεταξύ 4-5 τερμάτων. Στα τελευταία λεπτά κάποια κλεψίματα και πάσες αιφνιδιασμού στον Κωνσταντίνου διεύρυναν το χάσμα των δύο ομάδων και το τελικό 23-31 έωσε το πρώτο διπλό για την Αναγέννηση.

Με βάση τις 4 πρώτες αγωνιστικές και την Αναγέννηση να έχει ήδη αγωνιστεί με τις 3 από τις υπόλοιπες 5 ομάδες , που είχαν υποβιβαστεί από την Α2 (σημειωτέον ότι ο Θρίαμβος έχει συνενωθεί με τον Πανιώνιο) τα πρώτα συμπεράσματα για το φετινό πρωτάθλημα είναι σχεδόν ευδιάκριτα..Ακαδημία, Πανιώνιος, Παναιτωλικός φαίνονται ως τα φαβορί (άσχετα με τη βαθμολογική συγκομιδή τους) . Η Αναγέννηση έχει αγνωνιστεί με όλους αυτούς και δεδομένου ότι η έτερη της περσινής Α2 Νέα Ιωνία παρουσιάζεται αποδυναμωμένη φαίνεται να συμπληρώνει την τετράδα των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας. Βέβαια, ο Λεωνίδας έχει καταφέρει να βρίσκεται 1ος κερδίζοντας Πανιώνιο, Ακαδημία, Πήγασο και φέρνοντας ισοπαλία με Νέα Ιωνία, αλλά δεν ξέρουμε (και σύμφωνα με τις κριτικές των μέχρι τώρα αντιπάλων τους), αν πραγματικά έχει τα φόντα και τους παίκτες να πρωταγωνιστήσει. Ίδωμεν....Στοίχιση  στο  κέντρο

4η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ακαδημία Πάτρας - Προοδευτική Αγρινίου 36-23
Πήγασος Κυψέλης - Αναγέννηση Άρτας
23-31
Νέα Ιωνία - Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων
31-31
Πολιτεία - Ιωνικός Λαμίας
31-21
Αλκυών Δρεπάνου - πανιώνιος
18-27

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεωνίδας
7
--------------------
2. Ακαδημία
6
3. Νέα Ιωνία
6
4. Παναιτωλικός
5
5. Πήγασος
4
6. Πολιτεία
4
7. Πανιώνιος
4
8. Αναγέννηση
3
--------------------
9. Αλκυών
1
10. Ιωνικός
0

Δεν υπάρχουν σχόλια: