13/12/10

ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΙΚΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΜΕ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ




 φωτό από παλαιότερο αγώνα της Αναγέννησης

Αν είχε ακόμη λίγα λεπτά ο αγώνας, σίγουρα θα είχαμε το πιο συναρπαστικό τέλος και η Αναγέννηση θα είχε κλέψει τουλάχιστον ένα βαθμό στο ντέρμπι της Κυριακής με την ομάδα της Δράμας ΄86. Το τελικό 35-36 σκόρπισε απογοήτευση στις τάξεις της Αναγέννησης, αφού αν και βρέθηκε πίσω ακόμη και με 8 γκολ, προσπάθησε να κάνει τη μεγάλη ανατροπή, αλλά ο χρόνος δεν της έφτασε.

Η Δράμα ΄86 παρουσίασε ένα πολύ αξιόμαχο σύνολο, που ήξερε τι ζητούσε στο γήπεδο και απέδωσε χάντμπολ υψηλών προδιαγραφών με γρήγορο παιχνίδι, συνεχόμενα σταυρώματα και κινήσεις χωρίς μπάλα στο παιχνίδι. Το αρχικό 6-4 της Αναγέννησης έδειξε ότι ο αγώνας θα είχε άλλον οδηγό. Η κακή αμυντική λειτουργία όμως της Αναγέννησης έδωσε το δικαίωμα στους Δραμινούς να ξεφύγουν με 7-15. Δύο συνεχόμενες αποκρούσεις πέναλτι του Μάκη κράτησε κάπως την διαφορά και το ημίχρονο έκλεισε με το βαρύ και ανοιχτό σκορ 14-20, δείγμα της ανύπαρκτης αμυντικής λειτουργίας.
Το δεύτερο μέρος συνεχίστηκε με πολλά λάθη από την Αναγέννηση, ειδικά σε σημεία που είχε τις δυνατότητες να μειώσει και να επανέλθει. Η διαφορά της Δράμας κυμαινόταν διαρκώς σε 4-6 τέρματα. Στο τέλος η Αναγέννηση μείωσε στα 3 γκολ (32-35) και ο Τσέλιος απώλεσε αιφνιδιασμό και την ευκαιρία να βάλει την ομάδα του και πάλι στο παιχνίδι. Με ένα σερί 3-0 έγινε το 35-36, αλλά τα 3 δεύτερα που απέμεναν δεν αρκούσαν. 

Η Αναγέννηση για δεύτερο συνεχόμενο παιχνίδι δείχνει ότι αδυνατεί να ξεκινήσει καλά και διαρκώς κυνηγά τον αντίπαλο στο σκορ. Η απειρία των μικρών είναι χαρακτηριστική και η απώλεια πολλών σουτ ειδικά από τα εξτρέμ δημιουργεί πολλά προβλήματα σε όλη την ομάδα. Αλλά το πιο σημαντικό μειονέκτημα της Αναγέννησης είναι τα πολλά γκολ που δέχτηκαν στους δύο τελευταίους αγώνες. (31 και 35 αντίστοιχα)

Η ήττα είχε σαν αποτέλεσμα η Αναγέννηση να πέσει στην 4η θέση και το προσεχές Σάββατο αγωνίζεται σε ένα ακόμη ντέρμπι κόντρα στα Α.Ο.Ιωαννίνων μέσα στην πρωτεύουσα της Ηπείρου. Νέα ενδεχόμενη απώλεια βαθμών θα την κατηφορίσει αρκετά στη βαθμολογία.
Πλέον ο Άρης Θεσσαλονίκης βρίσκεται μόνος στην κορυφή έχοντας 8 πόντους, ενώ Δράμα και Γιάννενα ακολουθούν με 7. 

10΄ : 6-7, 9-16, 14-20 / 20-26, 26-31, 35-36.
Τα γκολ για την "Α" πέτυχαν οι: Κωνσταντίνου 6, Κολιούλης Β. 4, Ντάλας 3, Μακρής 3, Λάκκας 9, Τσέλιος 3 και Ζορμπάς 7.

Δεν υπάρχουν σχόλια: