9/11/09

ΟΧΙ ΓΙΑ ΚΑΡΔΙΑΚΟΥΣ Η ΠΡΕΜΙΕΡΑ...


ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ....20-20

Αρκετοί θεατές είχαν την ευκαιρία να δουν ένα συγκλονιστικό αγώνα (να ομολογήσουμε βέβαια ότι το κλίμα μεταξύ των ομάδων ήταν πολύ κόσμιο παρά την αγωνιώδη εξέλιξη) μεταξύ δύο εκ των κορυφαίων ομάδων της κατηγορίας. Η Αναγέννηση παρουσιάστηκε με τρεις μικρούς στην επτάδα, τους Μακρή Στέλιο, Μακρή Κοσμά και Ζορμπά απέναντι στον Παναιτωλικό, ώστε να δώσει σταδιακά εμπειρίες στους νέους για ένα ευοίωνο μέλλλον.Οι μικροί όμως αποδείχτηκαν ανέτοιμοι και χρειάστηκε η αγωνιστική εμπειρία και ικανότητα του προπονητή - παίκτη Τσέλιου Γιώργου για να φανεί η πραγματική εικόνα της Αναγέννησης. Σε συνδυασμό με τη φανταστική εμφάνιση του τερματοφύλακα Γιαμούρη, η Αναγέννηση κατάφερε στα κρίσιμα σημεία να επιστρέψει από το "θάνατο", αφού ο Παναιτωλικός προηγήθηκε λίγα λεπτά μετά την έναρξη του 2ου ημιχρόνου με 7-13!!!

Είχε προηγηθεί ένα πρώτο ημίχρονο με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ και τους δύο τερματοφύλακες, Γιαμούρη και Χαραλαμπάκη, να πραγματοποιούν εκατέρωθεν αποκρούσεις κρατώντας πολύ χαμηλά το δείκτη του σκορ. Το 7-7 αποτέλεσμα των πολλών χαμένων σουτ και από τις δύο ομάδες ήταν εξαιρετικά εύθραυστο...

Ο Παναιτωλικός απώλεσε το προβάδισμα των 6 τερμάτων πολύ γρήγορα, αφού οι Τσέλιος και Γρούμπας κατάφεραν να βρίσκουν τρόπους από την περιφέρεια με συμπαραστάστες τους Κωνσταντίνου και Λάκκα...Η Αναγέννηση προηγήθηκε 20-19. Οι κακές όμως επιλογές στην επίθεση στα τελευταία λεπτά έδωσαν την ευκαιρία στον Παναιτωλικό να ιοσοφαρίσει σχεδόν με την εκπνοή (59.48'') με τον Γιαννιώτη. Το φάουλ που εκτελέστηκε στο 59.57'' από τον Ζορμπά μπλοκαρίστηκε από την άμυνα της Αγρινιώτικης ομάδας.

Καλός ο διαιτητής Κουλούρης σε αντίθεση με τον Δημάκη, που μάλλον χρειάζεται περισσότερη εγρήγορση !!!!

10΄ : 2-5, 5-6, 7-7 / 8-13, 16-18, 20-20

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (Τσέλιος) : Γιαμούρης, Μάκης, Τσιάτσος 3, Κωνσταντίνου 3, Γιολδάσης 1, Λάκκας 4, Γεροδήμος 1, Μακρής Στ., Μακρής Κ., Ζορμπάς, Κολιούλης, Τσέλιος 6, Τλούπας, Γρούμπας 2.

1η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Λεωνίδας Αγίων Αναργύρων - Πανιώνιος 25-23
Νέα Ιωνία - Αλκυών Δρεπάνου 20-20
Αναγέννηση Άρτας - Παναιτωλικός 20-20
Πολιτεία - Πήγασος Κυψέλης 26-28
Ιωνικός Λαμίας - Ακαδημία Πάτρας 19-26

Την επόμενη αγωνιστική η Αναγέννηση αγωνίζεται εκτός έδρας με τον Πανιώνιο στη Νέα Σμύρνη το Σάββατο στις 6μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: