3/11/09

ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ

στιγμιότυπο από τον περσινό αγώνα με την Προοδευτική Αγρινίου

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΑΝΤΜΠΩΛ


Το Σάββατο στις 6μμ ξεκινούν οι υποχρεώσεις της Αναγέννησης με ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι κόντρα στον Παναιτωλικό. Η Προοδευτική Αγρινίου μετονομάστηκε (η ονομασία βέβαια θα ισχύσει από την επόμενη χρονιά λόγω κάποιων νομικών υποθέσεων) σε Παναιτωλικό και ο πρόεδρος της ποδοσφαιρικής ομάδας είναι πλέον ο ισχυρός άνδρας και στο χάντμπολ, γεγονός που καθιστά τον Παναιτωλικό φαβορί για την άνοδο με το καλημέρα. Άλλωστε και οι μεταγραφές των Γεωργίου από τον Πανιώνιο και Χαραλαμπάκη από την Νέα Ιωνία είναι κινήσεις πρωταθλητισμού.

Η Αναγέννηση από την άλλη με πιο νεανικό σύνολο τη φετινή χρονιά και με παιδιά αμούστακα που θα πλαισιώσουν τους έμπειρους παλιούς παίκτες θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατόν. Χρειάζεται σίγουρα πίστωση χρόνου, ώστε οι μικροί να αποκτήσουν εμπειρίες αγωνιστικές και να προσαρμοστούν στις απαιτήσεις της Β΄Εθνικής, που φέτος είναι πολύ δυνατή, αφού πέντε ομάδες (μετά και την διάλυση του Θριάμβου) από την περσινή Α2 βρίσκονται φέτος στην κατηγορία.

Το γήπεδο πρέπει να γεμίσει και να θυμίσει ποδοσφαιρικές εποχές, όταν οι δύο ομάδες κοντράρονταν για την άνοδο στη Γ΄Εθνική.

Δεν υπάρχουν σχόλια: