19/1/09

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΙΑ ΗΡΘΕ Η ΗΤΤΑ


ΤΩΡΑ ΟΛΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΜΕ ΤΑ ΧΑΝΙΑ

Η νίκη τελικά δεν ήρθε μέσα στη Νίκαια, αφού οι παίκτες της ομάδας της Αναγέννησης μάλλον δεν πίστεψαν ποτέ ότι μπορούν να φύγουν νικητές από το γήπεδο. Πώς αλλιώς μπορεί κάποιος να εξηγήσει το πολύ καλό ξεκίνημα μέχρι το 25΄, όταν και η Αναγέννηση προηγήθηκε με 11-14 και ήταν διαρκώς μπροστά στο σκορ ή τουλάχιστον ποτέ πίσω από τον Άρη ; Με κύριους εκφραστές στην επίθεση τους Κερκαπόλυ (7 γκολ στο ημίχρνο) , Τοντορόφσκι (3 γκολ) και Γιολδάση (2 γκολ) έδειχνε κυριάρχη στον αγωνιστικό χώρο, έστω κι να η άμυνα παρουσίασε μεγάλα κενά. Ένα νεκρό όμως διαστήμα μεταξύ 25-30΄και υνεχόμενα πουλήματα μπάλας στην επίθεση είχε ως αποτέλσμα ένα σερί 6-0 για τον Άρη και το ημίχρονο να κλείσει με προηγούμενους τους γηπεδούχους 17-14!!!!

Στο δεύτερο μέρος ο Άρης είχε ένα προβάδισμα 2-3 γκολ, αλλά η Αναγέννηση γύρισε το ματς με διπλό μαν-του-μαν στους Γλουσίδη και Ρηγάκη και ισοφάρισε 26-26 στο 49΄. Το παιχνίδι πήγαινε γκολ-γκολ , αλλά το χαμένο πέναλτι του Κερκαπόλυ στο 51΄έγειρε κάπως την πλάστιγγα για τον Άρη, που προηγήθηκε με 30-27 με έναν εκπληκτικό Τριάντη από τα εξτρέμ. Η Αναγέννηση είχε την ευκαιρία να γυρίσει ξανά το παιχνίδι, όταν στο 54΄ ο Άρης έμεινε με 3 παίκτες γηπέδου λόγω αποβολών κι όμως κατάφερε να σκοράρει ο Ρηγάκης ανενόχλητος από τα εξτρέμ και ο Κερκαπόλυ να μην μπορεί να σκοράρει στην αμέσως επόμενη επίθεση!!!!! Εκεί όλα είχαν τελειώσει. Το 36-32 έγινε στο τελευταίο λεπτό 36-34, αλλά η αψυχολόγητη ενέργεια του Κερκαπόλυ να προσπαθήσει να κρεμάσει τον τερματοφύλακα μετά από κλέψιμο πέταξε και τις όποιες ελπίδες για την ισοφάριση.

Κορυφαίος για τους νικητές ο ούγγρος Κερκαπόλυ με 15 τέρματα, αλλά και μοιραίος στα κρίσιμα σημεία, ενώ πολύ καλός ο Τοντορόφσκι. Η κακή απόδοση κατά διαστήματα των Γιαμούρη - Τσέλιου ίσως ήταν το κυρίρχο στοιχείο του παιχνιδιού και η κακή άμυνα πάλι σε μερικά νεκρά χρονικά σημεία.

Από τον Άρη Ρηγάκης, Γλουσίδης και Τριάντης εντυπωσιάσαν και ήταν οι συντέλεστες της νίκης.

Κακοί οι διαιτητές, με αρνητικά σφυρίγματα και για τις δύο ομάδες. Ειδικά κάποιες φάσεις τις έβλεπε ακόμη και τυφλός!!!!

10΄: 6-6, 10-11-17-14 / 21-19, 27-26, 36-34

ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ : (ΜΕΛΕΤΑΚΟΣ) Κλημανόγλου 4, Γλουσίδης 8, Γαλανάκης, Μπουλουμπάσης 2, Αντύπας 1, Πλουμιτσάκος, Χρηματόπουλος. Ρηγάκης 8, Λοπαρνάκης, Τριάντης 9, Δαμίγος 1, Διαμαντάκος 3
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ : (ΤΣΕΛΙΟΣ-ΓΙΑΜΟΥΡΗΣ) Κωνσταντίνου, Λάκκας 2, Τοντορόφσκι 7, Γιολδάσης 2, Τσατσαρώνης, Τσέλιος 2, Γεροδήμος, Παχάκης, Κερκαπόλυ 15, Τσιάτσος 1, Πολίτης, Μιχαήλ 4, Γρούμπας 1, Γιαμούρης

Η Αναγέννηση το Σάββατο στις 4. 00μ.μ. θα υποδεχτεί τον πρωτοπόρο Κύδων Χανίων. Η νίκη είναι επιτακτική για να παραμείνει σε απόσταση 3 πόντων από την κορυφή και να τα δώσει όλα στο δεύτερο γύρο με δεδομένο ότι το πρόγραμμα της είναι πιο εύκολο, πάντοτε βέβαια θεωρητικά και να κυνηγήσει το θέμα της ανόδου, αλλά και της παραμονής.

ΓΙ' ΑΥΤΟ ΟΛΟΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΓΕΜΙΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΜΑΣ!!!!

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Ακαδημία - Προοδευτική Αγρινίου 27-24
Θρίαμβος Αθηνών - Αναγέννηση Βύρωνα 29-34
Ποσειδών Λουτρακίου - Πανιώνιος 29-20
Άρης Νικαίας - Αναγέννηση Άρτας 36-34
Κύδων Χανίων - Νέα Ιωνία 35-27

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κύδων Χανίων 15
2. Αναγέννηση Βύρωνα 12
3. Ποσειδών Λουτρακίου 12
4. Αναγέννηση Άρτας 10
5. Θρίαμβος Αθηνών 8
6. Ακαδημία Πάτρας 8
7. Άρης Νικαίας 7
8. Προοδευτική Αγρινίου 4
9. Νέα Ιωνία 4
10. Πανιώνιος 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αναγέννηση Βύρωνα - Ποσειδών Λουτρακίου
Προοδευτική Αγρινίου - Θρίαμβος Αθηνών
Νέα Ιωνία - Ακαδημία Πάτρας
Πανιώνιος - Άρης Νικαίας

Δεν υπάρχουν σχόλια: