7/1/09

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΓΙΑ ΤΟ 2009 ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ


Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ

Επίσημη έναρξη της νέας χρονιάςγια την Αναγέννηση, που υποδέχεται το Σάββατο στις 6μμ τον ουραγό Πανιώνιο και αναμένεται να ξεκινήσει με το δεξί τη νέα χρονιά. Η ομάδα της Νέας Σμύρνης δεν έχει κατακτήσει ακόμη πόντο στην Α2 και είναι πλέον το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό. Έχει χάσει κάποιους παίκτες από την προηγούμενη χρονιά και μαζί την άιγλη των προηγούμενων επιτυχημένων περιόδων. Με προπονητή το Μόρφα θα επιδιώξει να κάνει την έκπληξη μέσα στο σπίτι της Αναγέννησης.

Από την άλλη μεριά, η Αναγέννηση είναι πανέτοιμη με τους ξένους, Κερκαπόλυ και Τοντορόφσκι, να έχουν επιστρέψει από τις διακοπές στην πατρίδα τους και να δίνουν τον καλύτερό τους εαυτό στις προπονήσεις της ομάδας. Δεν υπάρχουν απώλειες μέχρι στιγμής και όλοι περιμένουν να αντιμετωπίσουν τον Πανιώνιο με σεβασμό παρά την τραγική του φετινή κατάσταση. Άλλωστε γνωρίζουν ότι οι αγώνες μετά τις γιορτές πάντα κρύβουν παγίδες και πρέπει να είναι απόλυτα προσεκτικοί.

Την Παρασκευή το πρωί θα μοιραστούν προσκλήσεις σε σχολεία σε μικρούς μαθητές, ώστε το κλειστό να γεμίσει από τιος φωνές των λιλιπούτειων σε μία προσπάθεια της διοίκησης να φέρει τη νεολαίο κοντά στο χάντμπωλ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 7ης αγωνιστικής : Νέα Ιωνία - Άρης Νικαίας , Προοδευτική Αγρινίου - Χανιά, Θρίαμβος - Λουτράκι, Αναγέννηση Βύρωνα - Ακαδημία Πάτρας, Αναγέννηση Άρτας - Πανιώνιος

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κύδων Χανίων 11
2. Αναγέννηση Άρτας 8
3. Αναγέννηση Βύρωνα 8
4. Θρίαμβος 8
5. Λουτράκι 8
6. Ακαδημία 6
7. Προοδευτική Αγρινίου 4
8. Νέα Ιωνία 4
9. Άρης Νικαίας 3
10. Πανιώνιος 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: