16/12/08

ΝΤΕΡΜΠΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ



ΑΓΩΝΑΣ ΓΙΑ ΓΕΡΑ ΝΕΥΡΑ ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΣΤΟ ΛΟΥΤΡΑΚΙ

Στο Λουτράκι θα ταξιδέψει η Αναγέννηση το Σάββατο για αγωνιστεί κόντρα στον τοπικό Ποσειδώνα. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18.00 και αναμένεται να συγκλονίσει το χαντμπωλικό κοινό καθώς θα κρίνει πολλά για τη συνέχεια των δύο μονομάχων. Η ιδιαιτερότητα της φετινής Α2 έχει κάνει όλα τα παιχνίδια κρίσιμα, καθώς με μία νίκη μπορεί να βρεθεί μία ομάδα κοντά στην άνοδο και με μία ήττα μπορείνα βρεθεί κοντά στον υποβιβασμό. Όπως και να έχει όμως, πρόκειται για δύο ομάδες που θεωρητικά είναι από τις καλύτερες της κατηγορίας και έχουν τα φόντα να πρωταγωνιστήσουν.

Η Αναγέννηση μετά τη μεγάλη νίκη μέσα στη Νέα Ιωνία θέλει το νέο "διπλό', ώστε να διατηρηθεί στη 2η θέση και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα των Χανίων, που κοντράρεται στο άλλο μεγάλο ντέρμπι της αγωνιστικής με το Βύρωνα, συγκάτοικο της Αναγέννησης στη 2η θέση. Αγωνιστική , λοιπόν, που ίσως προκαλέσει αλλαγές στο βαθμολογικό πίνακα.

Η ομάδα των Τσέλιου-Γιαμούρη δεν αντιμετωπίζει κανένα πρόβλημα και θα επιδιώξει να κλείσει τον κύκλο των αγώνων πριν τα Χριστούγεννα με νίκη και να συνεχίσει με πιο βατό πρόγραμμα, αφού ακολουθούν πολλά παιχνίδια εντός.

Το Λουτράκι από την άλλη όντας ένα από τα φαβορί δεν έχει πείσει με την απόδοσή του. Με δύο ισοπαλίες στα Χανιά και τον Άρη Νικαίας και μία ήττα από την Ακαδημία (εκεί η Αναγέννηση είχε κερδίσει 23-26) έχει συγκεντρώσει 6 βαθμούς και βρίσκεται 2 πόντους πίσω από την Αναγέννηση. Σίγουρα όμως πρόκειται για ένα μεγάλο παιχνίδι, που θα προσφέρει πολλές συγκινήσεις. Άλλωστε, τα περσινά δύο παιχνίδια είχαν λήξει ισόπαλα (29-29 , 27-27). Το Λουτράκι έχει στις τάξεις παίκτες γνωστούς, όπως οι Τούρκια και Βουγιάνοβιτς με θητεία στην Α1, το Ρουμάνο Ναράϊτ και τα μεταγραφικά αποκτήματα Κατούντα, Πιερράκο από Ηλυσιακό, Γιογκαράκη από την Πάτρα, αθλητές πολύ έμπειροι και ικανοί.

Το πρωτάθλημα έχει βέβαια ακόμη πολύ δρόμο, αλλά η αγωνιστική αυτή αποτελεί σταθμό για πολλές ομάδες. (ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

6η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Κύδων χανίων - Αναγέννηση Βύρωνα
Άρης Νικαίας - Προοδευτική Αγρινίου
Ακαδημία Πάτρας - Θρίαμβος Αθηνών
Πανιώνιος - Νέα Ιωνία
Ποσειδών Λουτρακίου - Αναγέννηση Άρτας

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Κύδων Χανίων 9
2. Αναγέννηση Βύρωνα 8
3. Αναγέννηση Άρτας 8
4. Θρίαμβος Αθηνών 6
5. Ακαδημία Πάτρας 6
6. Ποσειδών Λουτρακίου 6
7. Προοδευτική Αγρινίου 4
8. Νέα Ιωνία 2
9. Άρης Νικαίας 1
10. Πανιώνιος 0

Δεν υπάρχουν σχόλια: