14/1/10

ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ

Η ΑΛΚΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

Μετά το πολύ καλό αποτέλσμα μέσα στη δύσκολη έδρα του Λεωνίδα η Αναγέννηση αντιμετωπίζει την Αλκυών Δρεπάνου. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 7μμ και αναμένεται δυνατό παιχνίδι , καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Αναγέννηση, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γρούμπα και Γιαμούρη, πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για τη νίκη. Ο Σάκης Μάκης αλλά και ο νεαρός Τλούπας είναι έτοιμοι να προασπίσουν την εστία της Αναγέννησης, ενώ θα επανέλθει και ο Ζορμπάς , που δεν είχε αγωνιστεί με τον Λεωνίδα.

Η παρουσία του κόσμου θεωρείται επιβεβλημένη και απαραίτητη και αναμένεται να στηρίξει την ομάδα μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον πρωτοπόρο.

Η Αλκυών στηρίζεται στους παλιούς παίκτες του Διομήδη 'Αργους, Ρέντα (είναι ένας εκ των δύο σημερινών προέδρων του Διομήδη) και Βλαχοσπύρο, ενώ δυνατό χαρτί στους σκόρερ αποτελεί και ο Χάρος-Μπέης.

Ο αγώνας είναι το προεόρτιο αυτής της εβδομάδας , καθώς την Κυριακή ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι των γυναικών ανάμεσα στην Αναγέννηση και την Ορμή στις 4μμ

Δεν υπάρχουν σχόλια: