8/4/09

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ....ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ


ΑΛΜΑ......ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Υψηλά στάνταρ έθεσαν οι διοικούντες της Αναγέννησης με πρωτοβουλία του προέδρου της Βασίλη Κρανιώτη σχετικά με το μέλλον της Αναγέννησης και ειδικότερα στις ακαδημίες. Ο νέος μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το άλμα στις υποδομές και η λειτουργία πρότυπων ακαδημιών με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Οι υπάρχουσες ακαδημίες λειτουργούν εδώ και 4 χρόνια πολύ καλά και ο αριθμός των 100 αγοριών και κοριτσιών είναι ικανοποιητικός, αλλά τα σχέδια δε σταματούν εδώ.

Ο διαχωρισμός των κατηγορίων με βάση τις ηλικίες, η πρόσληψη νέων ικανών προπονητών, η προσέγγιση γυμνααστών και παλιών αθλητών, η επικοινωνία με τους γονείς και με ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τα ηγετικά πόστα είναι μερικοί από τους νέους στόχους , που έθεσε η διοίκηση....με μακροπρόθεσμους στόχους πενταετίας!!!

Επιπλέον, η συνεργασία με τα αθλητικά σχολεία, η αναζήτηση νέων ταλέντων σε κάθε ηλικιακή βαθμίδα και η συνεργασία με παιδαγωγούς, ψυχολόγους και διαιτολόγους είναι κινήσεις που θα δυναμώσουν το σχέδιο...αναγέννησης!!!

Αυτές οι πραγματικές πρωτοποριάκες κινήσεις θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη υπόσταση στα ηλικιακά τμήματα.

Ας σημειωθεί ότι οι Νεάνιδες θα συμεττάσχουν τη Μεγάλη Εβδομάδα στην τελική φάση των 6 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας με προπονητή τον Σωτήρη Ντάλα, που φιλοδοξεί να επαναλάβει τον περσινό μεγάλο θρίαμβο της κατάκτησης της 1ης θέσης και να υπερασπιστεί τον τίτλο.

Μετά το Πάσχα τη σκυτάλη λαμβάνουν οι Κορασίδες, που θα ταξιδέψουν στο Αμύνταιο για την δική τους τελική φάση και με στόχο την κατάληψη της καλύτερης δυνατής θέσης ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας..

Και τον Ιούνιο οι Παμπαίδες θα δηλώσουν παρών στην τελική φάση για να προσπαθήσουν για το δικό τους άθλο, πάντα με στόχο να σηκώσουν ψηλά τη σημαία της Αναγέννησης και να ακουστεί ο ύμνος της ταυτόχρονα με τη διαρκή διαφήμιση της Άρτας σε όλη την ΄Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ = ΥΠΟΔΟΜΕΣ = ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ
( ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ)

Δεν υπάρχουν σχόλια: