23/2/10

ΗΤΤΑ ΜΕ ΣΟΒΑΡΕΣ ΣΥΝΕΠΕΙΕΣ


ΗΤΤΑ ΚΑΙ ΜΠΕΛΑΔΕΣ ΠΛΕΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Μόνο για ένα ημίχρονο η Αναγέννηση έδειξε ότι ήθελε να κυνηγήσει τη νίκη, αφού το ισόπαλο 11-11 του πρώτου μέρους έδειχνε ότι το ματς θα ήταν ντέρμπι μέχρι το τέλος. Η ομάδα του Γιώργου Τσέλιου, που είχε και τον Ντάλα στον πάγκο της, δεν μπόρεσε να πάρει μία διαφορά λόγω των κακών επιθετικών επιλογών, που είναι φανερό ότι υστερούν σε τακτική και σχεδιασμό. Το παιχνίδι της Αναγέννησης είναι πολύ άναρχο με αποτέλεσμα να μην υπάρχει αποτελεσματικότητα, (χαρακτηριστικότερο η εκτέλεση του 1ου πέναλτι από τον νεαρό Ζορμπά και η απώλειά του) , αλλά και κακό τελειώμα στις φάσεις, δείγμα σίγουρα της απροπονησίας των παικτών. Ο Πήγασος, που είχε ως κυριότερη απειλή τον έμπειρο Βεντούρη, κρατήθηκε κοντά στο σκορ και έδωσε τα πάντα για το διπλό στο δεύτερο μέρος εκμεταλλευόμενος τα πολλά λάθη της Αναγέννησης, αλλά κυρίως την κάκιστη αμυντική διάταξη και τακτική της.
Το 13-11 στο 33΄ έγινε πολύ γρήγορα 14-19 με την Αναγέννηση να παίζει διαρκώς μαν-του-μαν τον Βεντούρη και να μην σταματά τους υπολοίπους παίκτες του Πήγασου. Καθοριστική σημασία βέβαια διαδραμάτισε και η απαράδεκτη διαιτησία των Σκλαβενίτη-Βήτα, που έδωσαν απίστευτα και αδικαιολόγητα δίλεπτα αφήνοντας την Αναγέννηση συνεχώς με λιγότερους παίκτες.

Η Αναγέννηση πλέον βρίσκεται σε δεινή θέση, αφού είναι καθηλωμένη στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεδομένου ότι έχει δύο βαθμούς διαφορά από την Πολιτεία , που σώζεται, πρέπει να κυνηγήσει κάθε παιχνίδι μέχρι το τέλος για να αποφύγει να βιώσει το χειρότερο δράμα στην ιστορία της. Μήπως δεν το έχει ακόμη συνειδητοποιήσει ; ; ; ; ;

10΄: 4-4, 8-8, 11-11 / 14-18, 19-24, 23-31

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ : Τσέλιος 7, Κωνσταντίνου 5, Γιολδάσης 4, Λάκκας 2, Μακρής 2, Ζορμπάς, 1, Γεροδήμος 1, Γιαμούρης 1.

13η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αναγέννηση Άρτας - Πήγασος Κυψέλης 23-31
Παναιτωλικός - Ακαδημία Πάτρας 36-36
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων - Νέα Ιωνία 29-28
Πανιώνιος - Αλκυών Δρεπάνου 25-25
Ιωνικός Λαμίας - Πολιτεία 0-10 α.α.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεωνίδας 20
------------------------
2. Πανιώνιος 18
3. Ακαδημία 18
4. Παναιτωλικός 18
5. Νέα Ιωνία 15
6. Αλκυών 12
7. Πήγασος 11
8. Πολιτεία 10
-------------------------
9. Αναγέννηση Άρτας 8
10. Ιωνικός -2

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Νέα Ιωνία - Αναγέννηση Άρτας (Σάβββατο 27/2 ώρα : 18.00)
Αλκυών Δρεπάνου - Ιωνικός Λαμίας
Ακαδημία Πάτρας - Πανιώνιος
Πολιτεία - Λεωνίδας
Πήγασος - Παναιτωλικός



18/2/10

ΝΤΕΡΜΠΙ ΧΩΡΙΣ ΑΥΡΙΟ

vs


ΜΟΝΟ ΝΙΚΗ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Τον Πήγασο Κυψέλης Θα φιλοξενήσει η Αναγέννηση την Κυριακή στις 2μμ στο κλειστό της πόλης και αναζητά μόνο νικηφόρο αποτέλεσμα, αφού η Αθηναϊκή ομάδα παλεύει κι αυτή για τη σωτηρία της. Έχει 9 πόντους, έναν περισσότερο από την Αναγέννηση και προέρχεται από θετικό αποτέλεσμα (20-20) με τον πρωτοπόρο Λεωνίδα.

Τα λόγια περιττεύουν σε τέτοιους αγώνες. Το πάθος θα είναι το κύριο χαρακτηριστικό της Αναγέννησης (όπως και με τον Πανιώνιο) και είναι επιτακτική η παρουσία του κόσμου, που πρέπει να δώσει βροντερό παρόν. Άλλωστε η Κυριακή έχει πολύ χάντμπολ. αφού αμέσως μετά στις 4μμ οι γυναίκες αντιμετωπίζουν σε ένα μεγάλο παιχνίδι τη Νέα Ιωνία...

Όλοι , λοιπόν, στο γυμναστήριο για ΠΟΛΥ ΧΑΝΤΜΠΟΛ!!!

11/2/10

ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΚΡΙΘΗΚΕ ΤΟ ΜΑΤΣ


Ακαδημία Πάτρας-Αναγέννηση Άρτας 26-25


Οι Αθηναίοι διαιτητές Κατσάρος και Κούτσος με τις αποφάσεις τους στο σημερινό παιχνίδι στέρησαν από την Αναγέννηση Άρτας να φύγει με μια μεγάλη νίκη από την Πάτρα απέναντι στην Ακαδημία.

Το τελικό 26-25 σίγουρα αδικεί την Αναγέννηση που δικαιούνταν κάτι παραπάνω από το σημερινό παιχνίδι.

Η Αναγέννηση σε ένα ακόμη παιχνίδι πραγματοποίησε πάρα πολύ καλή εμφάνιση, και στο τελευταίο δευτερόλεπτο του παιχνιδιού ακυρώθηκε κανονικό γκολ από εκτέλεση φάουλ του Ζορμπά.

Οι διαιτητές του παιχνιδιού έκαναν λάθος εκτίμηση ότι ο χρόνος είχε λήξει φοβούμενοι ίσως τον προπονητή και τους παίχτες της Ακαδημίας που διαμαρτύρονταν έντονα.

Λίγα δευτερόλεπτα πριν ο νεαρός Στέλιος Μακρής που ήταν ο κορυφαίος της αναμέτρησης , πέτυχε 6 γκολ μαζί με τον Τσέλιο, ήταν ο μοιραίος αφού δεν κατάφερε να ισοφαρίσει από τα εξτρέμ.

Ο Τσέλιος που πήρε την επαναφορά κέρδισε φάουλ και ακολούθησε το ακυρωθέν γκολ του Ζορμπά που προαναφέραμε.

Ο Γιαμούρης υπερασπίστηκε με πάθος τα γκολπόστ, ενώ Λάκκας και Κωνσταντίνου ήταν αποτελεσματικοί.

Στην άμυνα ξανά ο Γεροδήμος ήταν πολύ καλός, και συνεργάστηκε άψογα με τον Γιολδάση.

Από τους γηπεδούχους που βρίσκονται στην τρίτη θέση του βαθμολογικού πίνακα δυο πόντους πίσω από την κορυφή, κορυφαίοι οι Γεωργίου και Αλέξης Παπαγιαννόπουλος.

πηγή : www.prevezasports.gr

-------------------------------------------------------------------------------------------------
Διαβάστε , επίσης , εκτενές ρεπορτάζ από το artasport.gr για τον συγκεκριμένο αγώνα στην παρακάτω διεύθυνση....http://artasport.gr/content/view/2494/1/lang,el/

πηγή : www.artasport.gr
-------------------------------------------------------------------------------------------------

11 η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Νέα Ιωνία - Ιωνικός Λμαίας 10-0 α.α.
Αλκυών Δρεπάνου - Πολιτεία 32-30
Ακαδημία Πάτρας - Αναγέννηση Άρτας 26-25
Πανιώνιος - Παναιτωλικός 31-29
Πήγασος Κυψέλης - Λεωνίδας 24-24


ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεωνίδας
18
-----------------------------
2. Ακαδημία
17
3. Παναιτωλικός
17
4. Πανιώνιος
15 *
5. Νέα Ιωνία
15
6. Αλκυών
11
7. Πήγασος
9
8. Πολιτεία
8
-----------------------------
9.
Αναγέννηση Άρτας 8
10. Ιωνικός -1 *


*
Πανιώνιος και Ιωνικός έχουν έναν αγώναν λιγότερο

3/2/10

ΣΕ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟ ΚΛΙΜΑ

Ακαδημία Πάτρας

ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΝΑΒΑΛΙΚΗ ΠΑΤΡΑ

Κάτι καλό θα αναζητήσει στην Πάτρα το Σάββατο η Αναγέννηση κόντρα στην πολύ δυνατή Ακαδημία των αδερφών Παπαγιαννόπουλου (προπονητής και παίκτες είναι τα τρία αδέρφια), αλλά και του Γεωργίου από τον Μινώταυρο. Ο αγώνας που διεξάγεται στο Κουκούλι σίγουρα δε θα γίνει με μάσκες λόγω της γιορτινής ατμόσφαιρας του φημισμένου καρναβαλιού (άλλωστε είναι πολύ γνωστό το έθιμο "Κουκούλια"), αλλά με αγωνιστικές φανέλες, πράσινες (Ακαδημία) και μαύρες (Αναγέννηση). Οι δύο ομάδες με διαφορετικούς στόχους η καθεμιά φέτος θα επιδιώξουν το νικηφόρο αποτέλεσμα. Η Αναγέννηση για να συνεχίσει να ελπίζει στη σωτηρία και η Ακαδημία να παραμείνει σε τροχιά ανόδου, αφού είναι μόλις δύο πόντους πίσω από την κορυφή. Αναμένεται , λοιπόν, ένα δυνατό παιχνίδι. Άλλωστε οι δύο μονομάχοι είναι γνώριμοι, αφού τα τελευταία χρόνια κοντράρονταν συνεχώς στην Α2 Εθνική.

Οι έτεροι συναγωνιστές της Αναγέννησης για τη σωτηρία έχουν δύσκολα παιχνίδια. Αλκυών και Πολιτεία παίζουν θα συναντηθούν στο Δρέπανο, ενώ ο Πήγασος φιλοξενεί τον πρωτοπόρο Λεωνίδα. Ίδωμεν....

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναιτωλικός 17
-------------------------
2. Λεωνίδας 17
3. Ακαδημία 15
4. Πανιώνιος 13 *
5. Νέα Ιωνία 13
6. Αλκυών 9
7. Πήγασος 8
8. Πολιτεία 8
-------------------------
9. Άναγέννηση Άρτας 8
10. Ιωνικός 0 *

* Πανιώνιος και Ιωνικός έχουν από έναν αγώνα λιγότερο

1/2/10

ΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ


ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η Αναγέννηση Άρτας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Πανιώνιος κάτι άλλωστε που δείχνει και η βαθμολογική του θέση.Η Αναγέννηση σήμερα παρουσιάστηκε πιο ομάδα από ποτέ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τις απουσίες των Καζή, Ερμίδη και Φλεμετάκη του Πανιωνίου.Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Γιαμούρη, Τσέλιο, Κωνσταντίνου που ήταν άριστος στα οργανωτικά του καθήκοντα, και τον νεαρό Στέλιο Μακρή, κέρδισε δυο πολύτιμους πόντους στην μάχη για την σωτηρία.Με την σημερινή της εμφάνιση η Αναγέννηση απέδειξε ότι έπρεπε να είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου, αλλά η ατυχία σε κάποια παιχνίδια κόστισε.

Το 14-13 του πρώτου ημιχρόνου δείχνει την δυσκολία του παιχνιδιού, που ήταν ένα ντέρμπι που κράτησε κομμένη την ανάσα των θεατών, που το παρακολούθησαν. Η Αναγέννηση πήρε προβάδισμα 20-18 αλλά ο Πανιώνιος επέστρεψε και προηγήθηκε 22-23.

Η Αναγέννηση όμως έδειξε το πάθος της και τήρησε τον όρκο που είχε δώσει όλη την εβδομάδα και πήρε την πολύτιμη νίκη.

Κορυφαίος στην άμυνα ακόμη μια φορά ο Γεροδήμος, με άξιο συμπαραστάτη τον Γιολδάση ο οποίος ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση.Πολύτιμες βοήθειες πρόσφερε και ο αρχηγός Λάκκας.

Τα δεκάλεπτα του παιχνιδιού: 5-3, 9-7, 14-13 / 18-17, 22-21, 25-23.

Διαιτητές οι Ανδρεάδης-Τέμης από την Πτολεμαΐδα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ(Σωτήρης Ντάλας): Γιαμούρης, Κωνσταντίνου 1, Κολιούλης Σ., Λάκκας 1, Γεροδήμος, Κολιούλης Β., Γιολδάσης 3, Μάκης, Τσέλιος, 13, Μήτσιος, Ζορμπάς, 2 Μακρής Κ., Μακρής Σ 5.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Μόρφας) : Αναγνωστόπουλος, Κεραμιδάς, Κατσαρός, Τσαπατώρης, Μωραϊτης, Κωνσταντινίδης, Σικιαρίδης, Διολέτης, Πουρνάρας, Κουμπάτης, Δάλας, Χατζάκης, Σιώκης, Αμανατίδης.


Ένας από τους κορυφαίους του σημερινού παιχνιδιού και της μεγάλης νίκης ήταν ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Νίκος Γιαμούρης, που μετά την λήξη του αγώνα σε δηλώσεις του στο PrevezaSports.gr τόνισε: "Η Αναγέννηση δεν πεθαίνει τόσο εύκολα. Σίγουρα θα έρθουν και άλλες νίκες. Άλλωστε η ιστορία μας το επιβάλλει"

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αναγέννηση Άρτας - Πανιώνιος 25-23
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων - Ακαδημία Πάτρας 30-29
Ιωνικός Λαμίας - Πήγασος Κυψέλης 24-29
Πολιτεία - Νέα Ιωνία 26-25
Παναιτωλικός - Αλκυών Δρεπάνου 30-23

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναιτωλικός 17
-------------------------
2. Λεωνίδας 17
3. Ακαδημία 15
4. Πανιώνιος 13 *
5. Νέα Ιωνία 13
6. Αλκυών 9
7. Πήγασος 8
8. Πολιτεία 8
----------------------
9. Αναγέννηση Άρτας 8
10. Ιωνικός 0 *

* Πανιώνιος και Ιωνικός έχουν έναν αγώνα λιγότερο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6-7/2/2010)
Ακαδημία Πάτρας - Αναγέννηση Άρτας (Σάββατο 6/2/2010 ΩΡΑ : 18.00)
Νέα Ιωνία - Ιωνικός Λαμίας
Πανιώνιος - Παναιτωλικός
Πήγασος Κυψέλης - Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων
Αλκυών Δρεπάνου - Πολιτεία