1/2/10

ΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑΣ


ΕΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΕΓΑΛΗ ΟΜΑΔΑ

Μεγάλη νίκη πέτυχε σήμερα η Αναγέννηση Άρτας απέναντι σε έναν μεγάλο αντίπαλο, όπως είναι ο Πανιώνιος κάτι άλλωστε που δείχνει και η βαθμολογική του θέση.Η Αναγέννηση σήμερα παρουσιάστηκε πιο ομάδα από ποτέ και εκμεταλλεύτηκε με τον καλύτερο τις απουσίες των Καζή, Ερμίδη και Φλεμετάκη του Πανιωνίου.Έχοντας σε μεγάλη μέρα τους Γιαμούρη, Τσέλιο, Κωνσταντίνου που ήταν άριστος στα οργανωτικά του καθήκοντα, και τον νεαρό Στέλιο Μακρή, κέρδισε δυο πολύτιμους πόντους στην μάχη για την σωτηρία.Με την σημερινή της εμφάνιση η Αναγέννηση απέδειξε ότι έπρεπε να είναι ανάμεσα στους διεκδικητές του τίτλου, αλλά η ατυχία σε κάποια παιχνίδια κόστισε.

Το 14-13 του πρώτου ημιχρόνου δείχνει την δυσκολία του παιχνιδιού, που ήταν ένα ντέρμπι που κράτησε κομμένη την ανάσα των θεατών, που το παρακολούθησαν. Η Αναγέννηση πήρε προβάδισμα 20-18 αλλά ο Πανιώνιος επέστρεψε και προηγήθηκε 22-23.

Η Αναγέννηση όμως έδειξε το πάθος της και τήρησε τον όρκο που είχε δώσει όλη την εβδομάδα και πήρε την πολύτιμη νίκη.

Κορυφαίος στην άμυνα ακόμη μια φορά ο Γεροδήμος, με άξιο συμπαραστάτη τον Γιολδάση ο οποίος ήταν αποτελεσματικός στην επίθεση.Πολύτιμες βοήθειες πρόσφερε και ο αρχηγός Λάκκας.

Τα δεκάλεπτα του παιχνιδιού: 5-3, 9-7, 14-13 / 18-17, 22-21, 25-23.

Διαιτητές οι Ανδρεάδης-Τέμης από την Πτολεμαΐδα.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ(Σωτήρης Ντάλας): Γιαμούρης, Κωνσταντίνου 1, Κολιούλης Σ., Λάκκας 1, Γεροδήμος, Κολιούλης Β., Γιολδάσης 3, Μάκης, Τσέλιος, 13, Μήτσιος, Ζορμπάς, 2 Μακρής Κ., Μακρής Σ 5.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Γιώργος Μόρφας) : Αναγνωστόπουλος, Κεραμιδάς, Κατσαρός, Τσαπατώρης, Μωραϊτης, Κωνσταντινίδης, Σικιαρίδης, Διολέτης, Πουρνάρας, Κουμπάτης, Δάλας, Χατζάκης, Σιώκης, Αμανατίδης.


Ένας από τους κορυφαίους του σημερινού παιχνιδιού και της μεγάλης νίκης ήταν ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης Νίκος Γιαμούρης, που μετά την λήξη του αγώνα σε δηλώσεις του στο PrevezaSports.gr τόνισε: "Η Αναγέννηση δεν πεθαίνει τόσο εύκολα. Σίγουρα θα έρθουν και άλλες νίκες. Άλλωστε η ιστορία μας το επιβάλλει"

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αναγέννηση Άρτας - Πανιώνιος 25-23
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων - Ακαδημία Πάτρας 30-29
Ιωνικός Λαμίας - Πήγασος Κυψέλης 24-29
Πολιτεία - Νέα Ιωνία 26-25
Παναιτωλικός - Αλκυών Δρεπάνου 30-23

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Παναιτωλικός 17
-------------------------
2. Λεωνίδας 17
3. Ακαδημία 15
4. Πανιώνιος 13 *
5. Νέα Ιωνία 13
6. Αλκυών 9
7. Πήγασος 8
8. Πολιτεία 8
----------------------
9. Αναγέννηση Άρτας 8
10. Ιωνικός 0 *

* Πανιώνιος και Ιωνικός έχουν έναν αγώνα λιγότερο

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (6-7/2/2010)
Ακαδημία Πάτρας - Αναγέννηση Άρτας (Σάββατο 6/2/2010 ΩΡΑ : 18.00)
Νέα Ιωνία - Ιωνικός Λαμίας
Πανιώνιος - Παναιτωλικός
Πήγασος Κυψέλης - Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων
Αλκυών Δρεπάνου - Πολιτεία


Δεν υπάρχουν σχόλια: