17/7/08

ΠΑΡΑΧΩΡΗΘΗΚΕ Ο ΔΙΑΡΑΣ

Ο ΔΙΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΙΝΩΤΑΥΡΟ ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ

Για ένα χρόνο υπέγραψε ο Διάρας σήμερα στο Μινώταυρο Πάτρας. ο ταλαντούχος αριστερός ίντερ δεν έκανε τελικά πράξη τα σχέδια του για έξοδο στο εξωτερικό για σπουδές και χαντμπωλ ταυτόχρονα και έμεινε στην Ελλάδα για ακόμη ένα χρόνο. Αν και η Αναγέννηση θα έχει και πάλι πρωταγωνιστικό ρόλο στο επόμενο πρωτάθλημα της Α2 και ο Διάρας θα ήταν σημαντικό ατού για την υλοποίηση των στόχων της, δε θέλησε να σταθεί εμπόδιο στην εξέλιξη του νεαρού άσσου και τον παραχώρησε στην Πάτρα με υποσχετική ενός χρόνου, ώστε να δοκιμάσει σε περισσότερο απαιτητικές συνθήκες και να είναι έτοιμος για το μεγάλο άλμα την επόμενη χρονιά. Η Αναγέννηση άλλωστε έχει αποδείξει πολλές φορές ότι δεν εμποδίζει το μέλλον των αθλητών της, που έχουν προσφέρει στην ομάδα και θέλει να διατηρεί πάντα καλές σχέσεις μαζί τους, αφού πάντοτε υπάρχει το ενδεχόμενο της επιστροφής τους στην πόλη της Άρτας. Όπως είχε συμβεί παλαιότερα με τους Φλούδα, Γιαμούρη, Τσέλιο, Λάιο, Μπαλάσκα. Ρίζο, Τσούλο και πολλούς άλλους παλαιότερους, το ίδο συνέβη και φέτος με τους Ζήση, που παραχωήθηκε στα Βριλήσσια και Διάρα. άλλωστε και η Αναγέννηση εν μέρει βγαίνει ωφελημένη, καθώς οι αθλητές της, αν κάποτε επιστρέψουν, θα έχουν περισσότερες εμπειρίες από την Α1 και αυτό θα έχει θετικό πάντοτε αντίκτυπο.

Παρόλες τις απώλειες η Αναγέννηση έχει τις βάσεις και τα φυτώρια πλέον αρχίζουν και αποδίδουν. Στα βαθιά, λοιπόν, αναμένεται να μπει η ελπίδα της Αναγέννησης, ο 17χρονος Χρήστος Ζορμπάς, που αποτελεί ότι πιο καλό έχει αυτή τη στιγμή η ακαδημία. Ο αριστερός ίντερ αναμένεται να καλύψει σε μεγάλο βαθμό την απουσία των Ζήση και Διάρα.

Αλλά μη νομίσει κανείς ότι η Αναγέννηση θα αρκεστεί στα φυτώρια. ήδη συζητά με παίκτες από Αθήνα και Γιαννενα, που θα πλαισιώσουν το ρόστερ ανταγωνιστικά και έχει επαφές με πολλούς ξένους περιφερειακούς παίκτες.

Η Αναγέννηση προσανατολίζεται στη δημιουργία μπουτίκ σε συνεργασία με κορυφαία εταιρεία της Αθήνας και γνωστό αρτινό μαγαζί αθλητικών ειδών. Δεν έχει ακόμη οριστικοποιηθεί η συμφωνία, αλλά είναι κάτι που θα προκαλέσει ιδιαίτερο ενδιαφέρον για όλους τους πολίτες, για τα μικρά και παιδιά και τους γονείς, καθώς οι τιμές θα είναι ιδιάιτερα χαμηλές και προσιτές σε όλους.

Δεν υπάρχουν σχόλια: