28/1/10

ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΙΩΝΙΟ

VS


ΜΟΝΟΔΡΟΜΟΣ Η ΝΙΚΗ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

Πάθος και λαχτάρα για τη νίκη χαρακτηρίζει τους παίκτες της Αναγέννησης για το σαββατιάτικο αγώνα με τον Πανιώνιο, που βρίσκεται στο γκρουπ των πρωτοπόρων. Οι παίκτες είναι μία γροθιά και έχουν κατανοήσει τη δύσκολη κατάσταση της ομάδας και θα κυνηγήσουν με κάθε τρόπο τους δύο πόντους. Αναμένεται να παρουσιάσουν ένα δυνατό σύνολο, που θα στηριχθεί στην άμυνα και στο εύκολο γκολ στους αιφνιδιασμούς. Το πάθος , λοιπόν, θα είναι το στοιχείο που θα τους διακατέχει στην άμυνα. Με μπροστάρη τον Γεροδήμο (που έχει βελτιωθεί στους τελευταίους αγώνες πάρα πολύ στην άμυνα) και τους υπόλοιπους ο όρκος νίκης έχει ήδη δοθεί.....για να δούμε αν το τέλος θα είναι χαρούμενο.....

Όλοι το Σάββατο στις 6μμ στο κλειστό !!!

11η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (30/31-1-2010)
Αναγέννηση - Πανιώνιος (Σάββατο στις 6μμ)
Λεωνίδας Αγ. Αναργ.- Ακαδημία Πάτρας
Ιωνικός Λαμίας - Πήγασος Κυψέλης (31/1)
Πολιτεία - Νέα Ιωνία (31/1)
Παναιτωλικός - Αλκυών Δρεπάνου (31/1)

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ακαδημία 15
--------------------------
2. Λεωνίδας 15
3. Παναιτωλικός 15
4. Πανιώνιος 13 *
5. Νέα Ιωνία 13
6. Αλκυών 9
7. Πολιτεία 6
8. Πήγασος 6
--------------------------
9. Αναγέννηση Άρτας 6 10. Ιωνικός 0 *

* Πανιώνιος και Ιωνικός έχουν από έναν αγώνα λιγότερο

25/1/10

ΠΡΟΔΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΤΟΧΙΑ ΤΩΝ "ΜΙΚΡΩΝ"


ΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ, ΑΛΛΑ....

Ακόμη μία πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε η Αναγέννηση εκτός έδρας, αλλά προδώθηκε από την απειρία και αστοχία των νέων σε ηλικία παικτών. Οι χαμένοι αιφνιδιασμοί, τα πολλά χαμένα σουτ από τα πλάγια και οι λανθασμένες μεταβιβάσεις των μικρών (Ζορμπάς, Μακρής, Κολιούλης) ήταν η κυριότερη αιτία της ήττας από τον Παναιτωλικό με 32-29.

Η Αναγέννηση ξεκίνησε νωθρά και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 5-1. Ανέκαμψε όμως γρήγορα και ισοφάρισε σε 5-5. Η πολύ καλή απόδοση των Γιαμούρη και Τσέλιου στο πρώτο μέρος έδωσε φτερά στην ομάδα και σε συνδυασμό με την καλή αμυντική γραμμή και το "σβήσιμο" του Γεωργίου η Αναγέννηση πήρε τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε με 13-14 στο ημίχρονο. Η διαφορά θα ήταν μεγαλύτερη, αν ο Χαραλαμπάκης δεν αποσωβούσε αρκετά σουτ, κυρίως του Μακρή και Ζορμπά.

Το δεύτερο μέρος ήταν ντέρμπι μέχρι το 45΄. Το Αγρίνιο είχε την πρωτοπορία με 22-21. Τα άστοχα όμως σουτ, που προαναφέραμε, ήταν καταδικαστικά. Ο Παναιτωλικός με κύριο εκφραστή τον Παπανίκο, αλλά και τους Γεωργίου και Ραμμόπουλο κατάφερε να προηγηθεί με 26-22 και 29-24. Οι αποκρούσεις του Ράμμου ήταν και αυτές καθοριστικές στη διεύρυνση της διαφορά. Το 30-26 έγινε 32-26, η Αναγέννηση αντέδρασε, μείωσε σε 32-29 στο 58΄ , αλλά δεν ήταν αρκετό, αφού ξανά απώλεσε δύο αιφνιδιασμούς.

Πολύ καλός (πέραν των Τσέλιο-9 γκολ- και Γιαμούρη) για την Αναγέννηση ο Γιολδάσης στο δεύτερο μέρος (6 γκολ) και ο Μάκης, που αντικατέστησε για λίγο τον Γιαμούρη στο δεύτερο μέρος και έκανε αποκρούσεις , που κράτησαν την ομάδα κοντά το σκορ.

Από τον Παναιτωλικό ξεχώρισαν οι τερματοφύλακες από ένα ημίχρονο και οι Παπανίκος (10 γκολ), Γεωγίου (στο β΄μέρος), Ραμμόπουλος.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι η διαιτησία των Μετζελόπουλο και Χρόνη ήταν εκπληκτική. Αλάνθαστοι και κοντά στους αθλητές (ιδίως ο Μετζελόπουλος), χωρίς αλαζονικό ύφος εξουσίας (όπως οι περισσότεροι διατητές) και πολύ παρατηρητικοί σε κάθε φάση.Μακάρι να βλέπουμε συχνά τέτοιες διαιτησίες. (βλέπετε ότι δεν παίζει ρόλο το αρνητικό αποτέλσμα για να αποδώσουμε τα εύσημα στη διατησία!!!!!)

Η Αναγέννηση μετά και τη νίκη του Πήγασου επί της Πολιτείας βρίσκεται σε δύσκολη θέση, καθώς οι τρεις ομάδες ισοβαθμούν και θα παλέψουν για τις δύο θέσεις, που δίνουν τη σωτηρία στην κατηγορία. Το μόνο θετικό είναι ότι η Αναγέννηση έχει στην έδρα της και τις δύο ομάδες, ενώ έχει κερδίσει και τον Πήγασο εκτός έδρας. Είναι γεγονός, λοιπόν, ότι κάθε παιχνίδι από δω και πέρα θα είναι "τελικός" για την Αναγέννηση, ώστε να μη βρεθεί στη χειρότερη κατάσταση στην ιστορία της , που είναι ο υποβιβασμός στο περιφερειακό!!!!

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Ακαδημία Πάταρς - Ιωνικός Λαμίας 40-25
Πανιώνιος - Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων 29-29
Αλκυών Δρεπάνου - Νέα Ιωνία 35-24
Πήγασος Κυψέλης - Πολιτεία 28-24
Παναιτωλικός - Αναγέννηση Άρτας 32-29

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Ακαδημία 15
---------------------------
2. Λεωνίδας 15
3. Παναιτωλικός 15
4. Πανιώνιος 13
5. Νέα Ιωνία 13
6. Αλκυών Δρεπάνου 9
7. Πολιτεία 6
8. Πήγασος 6
---------------------------
9. Αναγέννηση Άρτας 6
10. Ιωνικός 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (30-31/1)
Αναγέννηση Άρτας - Πανιώνιος (Σάββατο 30/1 στις 6μ.μ.)
Λεωνίδας - Ακαδημία
Ιωνικός -Πήγασος
Πολιτεία - Νέα Ιωνία
Παναιτωλικός - Αλκυών

20/1/10

ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΥΡΟΣ ΕΝ ΟΨΕΙ...


ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ...ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

Πόσο μπορεί να αντέξει η Αναγέννηση μέσα στο Αγρίνιο κόντρα στον Παναιτωλικό; Θα έχει σκαμπανεβάσματα η απόδοσή της ; Θα συνεχίσει να κινδυνεύει στο δεύτερο γύρο; Είναι ερωτήματα που θα υπάρχουν όσο η Αναγέννηση δεν έχει ένα σταθερό αγωνιστικό πρόσωπο, όσο η Αναγέννηση θα αδυνατεί να πάρει αποτελέσματα, που θα τη βγάλουν από τις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.....

Το Αγρίνιο είναι φαβορί, κυνηγά το στόχο της ανόδου στην Α2....και πόσο ειρωνικό φαίνεται το αποτέλεσμα του 1ου γύρου, όταν η Αναγέννηση έχασε μέσα από τα χέρια της τη νίκη (20-20) χάνοντας τη διαφορά των δύο τερμάτων στα τελευταία λεπτά και δεχόμενη την ισοφάριση 10΄΄ πριν το τέλος της αναμέτρησης....!!! .... και τώρα τις δύο ομάδες χωρίζουν 7 πόντοι ...!!!!

10η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (23/24-1-2009)
Παναιτωλικός - Αναγέννηση Άρτας (Κυριακή στις 4μμ.)
Ακαδημία Πάτρας - Ιωνικός Λαμίας
Πανιώνιος - Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων
Αλκυών Δρεπάνου - Νέα Ιωνία
Πήγασος Κυψέλης - Πολιτεία

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεωνίδας 14
-----------------------
2. Ακαδημία 13
3. Νέα Ιωνία 13
4. Παναιτωλικός 13
5. Πανιώνιος 12
6. Αλκυών 7
7. Πολιτεία 6
8. Αναγέννηση Άρτας 6
-------------------------
9. Πήγασος 4
10. Ιωνικός 0

18/1/10

ΑΚΟΜΗ ΜΙΑ ΟΔΥΝΗΡΗ ΗΤΤΑ ΕΝΤΟΣ

ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΑΡΧΙΖΟΥΝ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ....

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ - ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ 20-22

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ (ΤΣΕΛΙΟΣ): Κωνσταντίνου 1, Κολιούλης Σ., Λάκκας 2, Γεροδήμος, Κολιούλης Β., Γιολδάσης 5, Τσέλιος 6, Μήτσιος, Μάκης, Ζορμπάς 6, Μακρής Κ., Μακρής Σ., Τλούπας, Τούλπας.

ΑΛΚΥΩΝ (ΜΗΤΡΟΠΑΠΠΑΣ): Παππάς Σ., Συντρίκος 1, Ρουμελιώτης 4, Αρζόγλου Ε. 2, Αρσενόπουλος 3, Μαυρόγιαννης, Χάρος-Μπέης Γ. 7, Γκιαούρης, Βλαχοσπύρος 2, Χάρος-Μπέης Π. 2, Αργυρόπουλος, Παππάς Ι.

Δεκάλεπτα: 2-2, 5-6, 9-10, 12-14, 16-19, 20-22

Διαιτητές: Ρούπας – Τσιρίκος

Δίλεπτα: 4-5

Πέναλτι: 1/3 - 1/2

ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΠΕΡΙΤΤΑ....

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αναγέννηση Άρτας - Αλκυών Δρεπάνου 20-22
Παναιτωλικός - Λεωνίδας Αγ.Αναργύρων 38-32
Πανιώνιος - Ιωνικός Λαμίας (δε διεξήχθη)
Πήγασος Κυψέλης - Νέα Ιωνία 22-24
Ακαδημία Πάτρας - Πολιτεία 33-26

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεωνίδας 14
-----------------------
2. Ακαδημία 13
3. Νέα Ιωνία 13
4. Παναιτωλικός 13
5. Πανιώνιος 12 *
6. Αλκυών 7
7. Πολιτεία 6
8. Αναγέννηση Άρτας 6
-------------------------
9. Πήγασος 4
10. Ιωνικός 0 *

*
Πανιώνιος και Ιωνικός έχουν έναν αγώνα λιγότερο

14/1/10

ΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ

ΑΛΚΥΩΝ ΔΡΕΠΑΝΟΥ

Η ΑΛΚΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ

Μετά το πολύ καλό αποτέλσμα μέσα στη δύσκολη έδρα του Λεωνίδα η Αναγέννηση αντιμετωπίζει την Αλκυών Δρεπάνου. Ο αγώνας θα γίνει το Σάββατο στις 7μμ και αναμένεται δυνατό παιχνίδι , καθώς και οι δύο ομάδες θέλουν τη νίκη για να ξεφύγουν από την επικίνδυνη ζώνη. Η Αναγέννηση, που θα στερηθεί τις υπηρεσίες των Γρούμπα και Γιαμούρη, πρέπει να δώσει τον καλύτερο της εαυτό για τη νίκη. Ο Σάκης Μάκης αλλά και ο νεαρός Τλούπας είναι έτοιμοι να προασπίσουν την εστία της Αναγέννησης, ενώ θα επανέλθει και ο Ζορμπάς , που δεν είχε αγωνιστεί με τον Λεωνίδα.

Η παρουσία του κόσμου θεωρείται επιβεβλημένη και απαραίτητη και αναμένεται να στηρίξει την ομάδα μετά την πολύ καλή εμφάνιση κόντρα στον πρωτοπόρο.

Η Αλκυών στηρίζεται στους παλιούς παίκτες του Διομήδη 'Αργους, Ρέντα (είναι ένας εκ των δύο σημερινών προέδρων του Διομήδη) και Βλαχοσπύρο, ενώ δυνατό χαρτί στους σκόρερ αποτελεί και ο Χάρος-Μπέης.

Ο αγώνας είναι το προεόρτιο αυτής της εβδομάδας , καθώς την Κυριακή ακολουθεί και το μεγάλο ντέρμπι των γυναικών ανάμεσα στην Αναγέννηση και την Ορμή στις 4μμ

13/1/10

Η ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΛΕΨΕ ΤΗΝ ΝΙΚΗ

ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.......

ΑΞΙΖΕ ΤΗ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟΥ

Η καλύτερη φετινή Αναγέννηση έδειξε τον πραγματικό της εαυτό κόντρα στον πρωτοπόρο Λεωνίδα και μέσα στην έδρα του, αν και άξιζε καταφανέστατα τη νίκη, ήρθε ισόπαλη 25-25 και απέδειξε ότι είναι ομάδα που μπορεί να πεύχει τα πάντα.

Ο τρόπος όμως που έχασε τη νίκη την αδικεί κατάφορα, αφού έπεσε σε δύο διαιτητές, που αποτελούν απειλή για το άθλημα. Ειδικά ο Κουρίκας δεν ήξερε τι σφύριζε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Βερβενιώτη να παρακολουθεί στο μεγαλύτερο μέρος και όταν σφύριζε κι αυτός, έδινε μόνο πέναλτι. Οι δύο διαιτητές κατάφεραν να κάνουν το παιχνίδι ντέρμπι, αν και η Αναγέννηση είχε τα ηνία του αγώνα στο πρώτο μέρος έχοντας σε μεγάλη μέρα τον Γιαμούρη (προηγήθηκε με 7-13!!!) , που κατέβασε τα ρολά σε συνδυασμό όμως με άμυνα γρανίτη και αποτελεσματικότητα στην επίθεση.

Ο σοβαρός τραυματισμός του Γρούμπα στο 27΄ δημιούργησε κάποια κενά σε άμυνα και επίθεση, αλλά ο επιθετικός οίστρος των Γιολδάση και Τσέλιου έδινε στην Αναγέννηση συνεχέρς προβάδισμα 3-4 τερμάτων. Οι γηπεδούχοι σκόραραν μόνο με πέναλτι ανύπαρκτα (αφού σε οργανωμένη επίθεση δεν είχαν τις λύσεις )και αιφνιδιασμούς εκμεταλλευόμενοι κάποιες λανθασμένες πάσες. Το 19-23 έγινε 23-23, αλλά ο 14χρονος Κολιούλης έγραψε το 23-24. Στο 58.23΄΄ έγινε η φάση που έκρινε ίσως τον αγώνα. Σε έξοδο του Γιαμούρη και κλέψιμο μπάλας ο επιθετικός του Λεωνίδα έπεσε πάνω στον τερματοφύλακα της Αναγέννησης και ως δια μαγείας ο κ. Κουρίκας έδωσε αμυντικό φάουλ και δίλεπτο αποκλεισμό στον Γιαμούρη!!! Ο τερματοφύλακας της Αναγέννησης απορώντας για την απόφαση απευθύνθηκε στον πεσμένο παίκτη του Λεωνίδα ρωτώντας με απορία αν τον ακούμπησε και αθλητής του Λεωνίδα από την κερκίδα εισέβαλλε στον αγωνιστικό χώρο και έσπρωξε και κλώτησε τον Γιαμούρη, που έπεσε στο έδαφος. Το αποτέλεσμα ήταν να γίνει μικρή σύρραξη των αθλητών των δύο ομάδων με κάποιους παίκτες του Λεωνίδα να προσπαθούν να χτυπήσουν τον τερματοφύλακα της Αναγέννησης. Κάποιοι πάντως προσπάθησαν να αποσωβήσουν τα χτυπήματα προς τον τερματοφύλακα. Οι διαιτητές που βρίσκονταν κοντά στο επεισόδιο απέβαλλαν τον Γιαμούρη!!!! και άφησαν ατιμώρητους όλους τους παίκτες του Λεωνίδα και τον αθλητή που εισέβαλε στον αγωνιστικό χώρο (γιος του προέδρου του Λεωνίδα σύμφωνα με πληροφορίες).

Το παιχνίδι συνεχίστηκε και ο Τσέλιος έχασε μεγάλη ευκαιρία να τελειώσει το ματς στο 59.02, αλλά αστόχησε στον αιφνιδιασμό. Ο Μηνιώτης ισοφάρισε 24-24, αλλά ο Τσέλιος έδωσε εκ νέου το προβάδισμα στο 59.35΄΄. Ο Λεωνίδας ισοφάρισε σε 25-25 στο 59.45'', αλλά η Αναγέννηση στην τελευταία επίθεση δεν μπόρεσε να επωφεληθεί.

Η Αναγέννηση παρά την ισοπαλία έδειξε τα δόντια της και όποιος την αμφισβητήσει θα πρέπει να προσέχει.
Ο Λεωνίδας έδειξε δεν αξίζε για τη νίκη και σίγουρα θα έχει σε στενή επαφή τους υπόλοιπους διώκτες του για την πρωτιά.

Οι διαιτητές κάκιστοι (αγνούσαν που βρίσκεται η γραμμή των 6μ, αφού έδιναν πένατλι σε μαρκαρίσματα που γίνονταν τουλάχιστον 1 μέτρο από τη γραμμή, το παθητικό παιχνίδι το σφύριζαν μόνο από τη μεριά της Αναγέννησης και στο φύλλο αγώνα σώπασαν για τα γεγονότα από την κερκίδα) μάλλον θα πρέπει να βελτιώσουν άμεσα την απόδοσή τους κι αυτοί.

Το Σάββατο στις 7μμ η Αναγέννηση αντιμετωπίζει την Αλκυών Δρεπάνου σε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι για τη συνέχεια των στόχων της.

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Νέα Ιωνία - Ακαδημία Πάτρας 29-29
Αλκυών Δρεπάνου - Πήγασος Κυψέλης 27-25
Λεωνίδας Αγ. Αναργύρων - Αναγέννηση Άρτας 25-25
Ιωνικός Λαμίας - Παναιτωλικός 28-33
Πολιτεία - Πανιώνιος 20-26

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεωνίδας 14
----------------------------
2. Πανιώνιος 12
3. Ακαδημία 11
4. Νέα Ιωνία 11
5. Παναιτωλικ
ός 11
6. Πολιτεία 6
7. Αναγέννηση Άρτας 6
8. Αλκυών 5
----------------------------
9. Πήγασος 4
10. Ιωνικός 0

ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ (16-17/1/2009)
Αναγέννηση Άρτας - Αλκυών (ΣΑΒΒΑΤΟ 16-1 7μμ..)
Παναιτωλικός - Λεωνίδας
Πανιώνιος - Ιωνικός
Ακαδημία - Πολιτεία
Πήγασος - Νέα Ιωνία

6/1/10

ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΠΡΩΤΟΠΟΡΟ


ΔΥΣΚΟΛΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΛΕΩΝΙΔΑ ΑΓΙΩΝ ΑΝΑΡΓΥΡΩΝ

Με ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι ξεκινούν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις για την Αναγέννηση, που ταξιδεύει το Σάββατο στην Αθήνα για να αντιμετωπίσει τον αήττητο Λεωνίδα, που φιγουράρει στην κορυφή του πρωταθλήματος. Η αποστολή της ομάδας του Γιώργου Τσέλιου είναι πολύ απαιτητική, αφού το καλό αποτέλεσμα δύσκολα θα έρθει λόγω της ανωτερότητας των γηπεδούχων , που είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί. Οι τελευταίες εμφανίσεις της Αναγέννησης με εξαίρεση τον αγώνα με τη Λαμία δεν έχουν πείσει. Ο αγώνας θα διεξαχθεί στις 6μμ στο κλειστό των Αγίων Αναργύρων.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. Λεωνίδας 13
-------------------------
2. Πανιώνιος 10
3. Ακαδημία 10
4. Νέα Ιωνία 10
5. Παναιτωλικός 9
6. Πολιτεία 6
7. Αναγέννηση Άρτας 5
8. Πήγασος 4
-------------------------
9. Αλκυών 3
10. Λαμία 0

8η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Λεωνίδας - Αναγέννηση Άρτας
Νέα Ιωνία - Ακαδημία
Πολιτεία - Πανιώνιος
Λαμία - Παναιτωλικός
Αλκυών - Πήγασος

2/1/10

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ


Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΣΑΣ ΕΥΧΕΤΑΙ

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ
...