3/9/09

ΝΤΕΡΜΠΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΗΜΕΡΑ...


VS ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ - ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ ΤΗΝ 1Η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Με κόντρα μεταξύ Αναγέννηση και Παναιτωλικού ξεκινά τις υποχρεώσεις η ομάδα του Γιώργου Τσέλιου στις 7 Νοεμβρίου για το πρωτάθλημα της Β΄Εθνικής. Η ποδοσφαιρική κόντρα μεταξύ των δύο ομάδων, ιδιαίτερα των φιλάθλων, προσδίδει μεγάλη αίγλη στο συγκεκριμένο αγώνα και χαρίζει ένα τόνο αθλητικού ντέρμπι, που θα αποτελέσει σίγουρα πόλο έλξης των φιλάθλων και διαφήμιση για το χάντμπολ.
Σίγουρα οι σχέσεις των ομάδων είναι πολύ καλές, χαρακτηριστικό άλλωστε το γεγονός ότι οι υπεύθυνοι του Παναιτωλικού (φέτος μετονομάστηκε από Προοδευτική Αγρινίου) έχουν ήδη καλέσει την Αναγέννηση σε τουρνουά που θα διεξαχθεί στο Αγρίνιο αρχές Οκτωβρίου. Παρόλα αυτά , επειδή και οι δύο ομάδες είναι από τις δυνατές τηυς κατηγορίας και έχουν υψηλούσς στόχους, αναμένεται καυτό ντέρμπι με κερκίδες που θα πάρουν φωτιά..


1/9/09

ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΔΡΕΣ


ΜΕ ΚΡΑΜΑ ΠΑΛΙΩΝ ΚΑΙ ΝΕΩΝ Η ΠΡΩΤΗ ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ
Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε η επίσημη πρώτη της Αναγέννησης την Τρίτη 1 Σεπτεμβρίου. Μετά το ξεκίνημα των ¨μικρών¨ ήταν και η σειρά των ¨μεγάλων¨ να δώσουν το παρόν στην προετοιμασία της ομάδας. Το μπόλιασμα και τη δημιουργία μίας ομάδας για το παρόν και το μέλλον θα προσπαθήσει να κάνει ο προπονητής, Τσέλιος Γιώργος, ο γενικός αρχηγός, Κολιούλης Νίκος και ο έφορος, Τσούλος Κώστας. Οι στόχοι κατά τους υπευθύνους είναι το καλό χάντμπωλ, οι ευκαιρίες στα νέα παιδιά για εμπειρίες και σίγουρα η νίκη σε κάθε παιχνίδι, καθώς η Αναγέννηση έχει ένα σπουδαίο όνομα στο χώρο και είναι σεβαστή από όλους.

Η πρώτη προπόνηση περιλάμβανε ασκήσεις με μπάλα και αρκετή φυσική κατάσταση, ώστε οι παίκτες να βρουν σταδιακά το ρυθμό τους, καθώς το πρωτάθλημα πέρυσι είχε σταματήσει από τις 30 Μαρτίου!!!!

Το πρωταθλημα της Β' Εθνικής ουσιαστικά είναι παρόμοιο με το περσινό της Α2, αφού 6 από τις ομάδες της κατηγορίας υποβιβάστηκαν με αποτέλεσμα η Β΄να έχει ισχυροποιηθεί και τα ταξίδια να είναι ανάλογου μεγέθους. Στην Α2 ανεβαίνει ο 1ος του Ομίλου και υποβιβάζονται οι 2 τελευταίοι... καλή αρχή, λοιπόν....