28/7/09

ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΚΑΙ BLOGSPOT ΤΗΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ


ΕΠΙΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΜΕΣΩ ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑΣ

Για τους άνδρες, στους οποίους ανέλαβε ήδη τα καθήκοντα του γενικού αρχηγού ο Κολιούλης Νικόλαος και προπονητής ο Τσέλιος Γιώργος, μπορείτε να ενημερώνεστε από το www.anagennisi-artas.blogspot.com, όπως και από την επίσημη ιστοσελίδα http://www.anagennisi-artas.gr/

Για τις ακαδημίες προς το παρόν από την επίσημη ιστοσελίδα της ομάδας http://www.anagennisi-artas.gr/


Υπεύθυνος τύπου και marketing : Γιαμούρης Νικόλαος

Τηλέφωνο επικοινωνίας : 6973-813158
e-mail : nikgiam@yahoo.gr
facebook : nikolaos giamouris
skype : nikgiam

15/7/09






ΤΟ BEACH HANDBALL ΜΠΗΚΕ ΣΤΙΣ ΚΑΡΔΙΕΣ ΤΗΣ ΛΟΥΤΣΑΣ
ΚΑΙ ΤΟΥ ΙΟΝΙΟΥ

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το τουρνουά BEACH HANDBALL - ΛΟΥΤΣΑ '09 - ΔΗΜΟΣ ΦΑΝΑΡΙΟΥ και άφησε παρακαταθήκη για του χρόνου , καθώς πλέον θα αποτελεί θεσμό στην περιοχή, αφού συγκίνησε πραγματικά συμετέχοντες και φιλάθλους, που απόλαυσαν χορταστικό θέαμα σε μία άψογη οργανωτικά εκδήλωση.

200 περίπου άτομα από όλη την Ελλάδα (140 αθλητές, 20 κριτές, 60 φίλοι των ομάδων) γεύτηκαν από κοντά την πανέμορφη παραλία της Λούτσας και συνδύασαν την ένταση του BEACH HANDBALL με τα γαλήνια νερά του Ιονίου Πελάγους φέυγοντας με τις καλύτερες των εντυπώσεων από την περιοχή μας και από την υψηλού επιπέδου διοργάνωση.

Το τριήμερο event παρακολούθησε πλήθος κόσμου, που έμεινε έκπληκτο από τις εκπληκτικές φάσεις που προσφέρει το BEACH HANDBALL και καταχειροκρότησε τους αθλητές.

Στις απονομές ο Δήμαρχος Φαναρίου, Νάστας Αντώνιος, ευχαρίστησε όλους τους συμμετέχοντες με το λόγο του και ανανέωσε το ραντεβού του για του χρόνου με συμμετοχή ευρωπαϊκών ομάδων, ενώ πρότεινε στις πρωταθλήτριες AVANT GRADE να τις φιλοξενήσει νωρίτερα για προετοιμασία τση Λούτσα.

Το παρόν στην εκδήλωση έδωσαν ως θεατές αθλητές και αθλήτριες μεγάλου βεληνεκούς, όπως οι Καφάτος, Γκόλια, Ψαθά, Πρωτογέρης, που δήλωσαν ότι του χρόνουθ σίγουρα θα συμμετάσχουν στην κορυφαία εκδήλωση. Επίσης, στη Λούτσα βρέθηκε ο πρόεδρος της Αναγέννησης, Βασίλειος Κρανιώτης μαζί με τον γνωστό σε όλους προπονητή Σίμπι Ντοϊτσίνοφ έχοντας δίπλα τους δύο σκπιανές και δύο ρουμάνες , που δοκιμάζονται το τελευταίο διάστημα στην ομάδα. Πολλές φωτογραφίες gossip υπάρχουν στο www.hatzi-handball.blogspot.com και στο www.handball.madblog.gr

Την παράσταση πάντως εκτός από τους νικητές (ΣΑΜΜΕΡ ΠΑΟΚ στους άνδρες και AVANT GARDE στις γυναίκες) έκλεψαν οι μαζορέτες της σχολής χορού ΧΟΡΟΧΩΡΟΣ της Μελίνας Τάτση από την Άρτα, που έδωσε απίστευτο χρώμα στη διοργάνωση με εκπληκτικές χορογραφίες 10 κοριτσιών. Στην τελευταία μάλιστα πήρε μέρος και η ίδια η καθηγήτρια χορού αποσπώντας πολλά χειροκροτήματα. Σε δύο από τα προγράμματά τους οι κοπέλες φόρεσαν μπλουζάκια STAFF, που χρηγήθηκαν από το καστάστημα ρούχων BAKAGIANNIS LIFESTYLE.

Η Αναγέννηση Άρτας - CAFE BAR BELVEDERE (με χορηγό φανέλας και τα έπιπλα SD ΝΤΕΚΟΥΛΗΣ) πήρε την 5η θέση χάνοντας την ευκαιρία να πλασαριστεί στη τετράδα, αφού ηττήθηκε στις λεπτομέρειες από την ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ , που έφτασε μέχρι και τον τελικό. Παίκτες της ομάδας και μαζορέτες πέταξαν στους φιλάθλους μπάλες από το MEGA ELECTRICS του Γιώργου Καραντζιά.

Η εκδήλωση είχε την στήριξη του ΔΗΜΟΥ ΦΑΝΑΡΙΟΥ, αλλά και πολλών άλλων επιχειρήσεων (ΠΕΠΟΝΗΣ Α.Ε. MERCEDES BENZ, ΚΑΨΙΩΧΑΣ ΑΕΒΕ, ALMAZ, DUOMO, PRIVILEGE, ΓΚΕΚΑΣ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΙΚΑ, ΛΟΥΚΥ ΛΟΥΚ, ΟΠΤΙΚΑ CENTRO OTTICO, FRESH FLAVORS, ΑΡΤΟΠΟΙΗΜΑΤΑ ΣΟΥΛΗΣ, ΣΧΟΛΗ ΟΔΗΓΩΝ ΜΠΟΝΙΟΣ, ΕΠΙΠΛΑ ΚΟΥΖΙΝΑΣ 2Κ, IGUANA BEACH BAR, ΚΟΛΙΟΣ ΑΕΒΕ, FOGGS, EL MUNDO), δείγμα της διάστασης που απέκτησε το τουρνουά πανελλαδικά.

Οι αθλητές που διέπρεψαν ήταν οι Λαζαρίδης (1ος σκόρερ με 72 γκολ) και Ποιμενίδου (με 46), ενώ καλύτεροι τερματοφύλακες αναδείχτηκαν μαζί οι Γουργούμης και Γιαμούρης και στοις γυναίκες η Ντεμπελιάσκι.

Το τουρνουά , λοιπόν, LOYTSA 2009 που διοργάνωσαν οι Γιαμούρης και Γρούμπας είναι πλέον στη συνείδηση όλων και την επόμενη χρονιά θα γίνει ακόμη πιο δυνατό με στόχους ακόμη μεγαλύτερους.

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΚΟ ΥΛΙΚΟ : μπορείτε να βρείτε στα σάιτ που σας εδωσα και ρεπορτάζ στοςυ χορηγούς επικοινωνίας (www.ipiros.gr, ARTA PRESS, listen2myRadio, ioannina24.gr)