28/4/09

ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΤΕ ΤΑ "ΜΩΡΑ" ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΑΙΤΗΤΕΣ

ΑΝΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΙ
ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΑΝΗΠΗΡΕΑΣΤΟΙ
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΚΡΟ ΜΗΝΥΜΑ ΠΟΥ ΠΗΡΕ Ο ΙΣΤΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΙΚΗΣ ΦΑΣΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΗ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑ.
ΣΕ ΜΙΑ ΑΡΤΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΜΕΙΣ ΣΤΑΘΗΚΑΜΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΤΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΑΤΑ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.ΑΝΗΜΠΟΡΟΙ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΟΤΑΝ Η ΛΟΓΙΚΗ ΜΑΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΠΟΛΕΜΟΣ.ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΗΛΙΚΙΑΣ 15 ΚΑΙ 16 ΕΤΩΝ, ΠΟΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ ΘΛΙΒΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΖΟΥΝ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΟΥΝ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΩΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΨΥΧΕΣ.

ΕΑΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΑΡΑ ΑΛΛΑ ΠΟΛΕΜΟΣ, ΑΣ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΥΝ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΘΕΛΟΥΝ.ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΘΕΛΟΤΥΦΛΟΥΝ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ.

ΕΜΕΙΣ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΛΕΟΝ ΔΙΑΤΙΘΕΙΜΕΝΟΙ ΝΑ ΘΥΣΙΑΣΟΥΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ.ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ ΘΑ ΧΑΡΑΞΟΥΜΕ ΠΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΑΣ ΒΓΕΙΤΕ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΠΑΛΙ, ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΚΑΛΑ ΝΑ ΚΡΥΒΕΣΤΕ, ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ
ΣΤΟ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ.

ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΙΜΟΝΑ ΑΡΝΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΕΡΙΟΡΙΣΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΩΝ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΩΝ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΗΣ Α1, ΑΛΛΑ ΦΡΟΝΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΛΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΕΣΟΓΕΙΑΔΕΣ ΚΑΙ ΦΙΛΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΞΕΡΕΤΕ ΝΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΖΕΤΕ ΝΑ ΒΑΖΕΤΕ ΠΑΝΤΑ ΤΙΣ ΤΕΛΙΚΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ Β ΣΤΑ ΠΡΟΚΡΙΜΑΤΙΚΑ ΤΩΝ ΝΕΑΝΙΔΩΝ 'Α.

ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΟΤΙΤΣΙΑ ΔΕΝ ΚΟΥΡΑΖΟΝΤΑΙ, ΟΤΑΝ ΕΣΕΙΣ ΤΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΝΕΤΕ ΤΡΕΙΣ ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΚΑΙ ΤΑ ΣΤΕΛΝΕΤΕ ΣΑΝ ΠΡΟΒΑΤΑ ΣΤΗ ΣΦΑΓΗ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΩΝΤΑΣ ΟΜΑΔΕΣ ΗΛΙΚΙΑΚΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΚΑΤΑ ΔΥΟ ΕΤΗ.

ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΡΙΝΕΤΕ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΡΑΣΥΤΑΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΥΝ ΤΟΝ ΤΥΠΟ ΟΤΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΕΚΑΕΞΑΧΡΟΝΑ ΕΠΙΤΙΘΕΝΤΑΙ ΕΣΚΕΜΜΕΝΑ ΣΕ ΜΕΓΑΛΑ ΑΣΤΕΡΙΑ "ΜΕΓΑΛΩΝ" ΟΜΑΔΩΝ
ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ΤΙΣ ΗΛΙΚΙΩΜΕΝΕΣ ΑΣΤΕΡΕΣ!!!

ΚΑΙ ΤΑ "ΜΩΡΑ" ΟΠΩΣ ΤΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ ΠΟΙΟΣ ΤΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ ???
ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΤΡΥΦΕΡΗ ΗΛΙΚΙΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΤΕ ΤΑ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΝΑ ΛΑΜΨΟΥΝ.

ΕΜΕΙΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΜΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΘΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΣΑΣ.

ΜΕ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΑΣ ΤΕΛΟΣ, ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΤΟΥ ΑΡΙΩΝΑ ΠΤΟΛΕΜΑΙΔΑΣ, ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΝΤΑ ΜΑΣ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΧΡΕΙΑΣΤΗΚΑΜΕ (ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΤΗΣ ΛΑΜΠΡΙΝΑΣ ΤΣΑΚΑΛΟΥ) ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΤΙΑ ΚΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΕΝΘΑΡΡΥΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ.

ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΟΙ ΣΥΡΕΠΙΣΙΟΣ-ΜΕΡΤΙΝΙΑΝ - ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ

Είχαμε γράψει το κείμενο διαμαρτυρίας πριν την τελική φάση στο Αμύνταιο και σκεφτήκαμε να περιμένουμε δίνοντας σας μία ευκαιρία ενόψει των πλέι-όφ. Η αγανάκτηση όμως πλέον έχει ξεπεράσει τα όρια.

Εγληματίες διαιτητές που προάγονται από τον κ. Νικολίτσα, τον "αναντικατάστατο" της ελληνικής διαιτησίας. Αλήθεια δεν γνωρίζουν κάποιοι το "ουδείς αναντικατάστατος" ;;;;;;; Έτσι χαρακτηρίζουμε τους Συρεπίσιο και Μερτινιάν, που έκαναν αίσχη στον 1ο αγώνα της ημιτελικής φάσης με τη Νέα Ιωνία. Υπό διεθνοποίηση αυτοί οι διαιτητές , που φέρνουν το άθλημα 40 χρόνια πίσω ;;;;;;;;;;; Πού είδαν γκολ σε λήξαντα χρόνο για τη Νέα Ιωνία, που δε γνωρίζουν το παθητικό παιχνίδι και ότι η παράλληλη κίνηση στην εστία δεν αποτελεί απειλή ;;;;;; που αφήνουν ατιμώρητες προπονητές και συνοδούς, που κάνουν "πάρτι" στον πάγκο τους και διακόπτουν το παιχνίδι κλέβοντας πολύτιμα δευτερόλεπτα από το χρόνο ;;;;; που ο ένας τρέχει προς τη σέντρα, γιατί δεν είδε παράβαση κανονισμών και ο άλλος σφυρίζει με μανία πέναλτι ανύπαρκτα ;;;;;; Που δεν μπορούν να προστατεύσουν αθλήτριες από τα αντιαθλητικά μαρκαρίσματα ;;;;;; Τέτοιοι διαιτητές κατακεραυνώνουν το άθλημα και και το κρατούν δέσμιο των διοικούντων χρόνια πίσω από την Ευρώπη, που κανείς δεν ασχολείται πλέον με τους διαιτητές!!!! Έλεος πια...Διώξτε τους....Απόλυτη διαγραφή , κύριε νικολίτσα και μαζί με αυτούς ας κάνετε επιτέλους και μία ανανέωση στη διοίκηση της ελληνικής διαιτησίας, που δε βλέπουν πόσο έχει εξελιχθεί το άθλημα σε ρυθμό και προσπαθούν να κρατήσουν στο παιχνίδι ομάδες ανήμπορες....Δεν μπορούμε άλλο να αντ'έξουμε αυτήν την άθλια κατάσταση της ελληνικής διαιτησίας...Διώξτε τους αυτούς τους δύο, νεαροί , που με τη διαιτησία τους αναλογίζεσαι ότι αν δεν είναι κατευθυνόμενοι, τότε σίγουρα το κάνουν από ανικανότητα....και είναι ορατό σε παιχνίδια της Α1 ανδρών, όπου δεν μπορούν να προστατεύσουν παιδιά (βλέπε Φοίβος), που προπηλακίζονται από φιλάθλους και οι διαιτητές συνεχίζουν το παιχνίδι σας να μη συμβαίνει τίποτε....Έλεος πια...

Ζητούμε την παραδειγματική τιμωρία τους (υπάρχει βίντεο για την απόλυτη διαφάνεια), αφού το μεγάλο ντέρμπι των πλέι-οφ δεν είχε παρατηρητή διαιτησίας....Αλήθεια, τι άραγε βοηθά η ύπαρξη του deligade (οι αγγλικοί όροι μας μάραναν) , που ούτε να προστατεύσουν την ομαλή διαξαγωγή ενός αγώνα τόσο κρίσιμου δεν μπορούν????

Συνέλθετε πριν είναι πολύ αργά για το άθλημα , που αγαπούμε και υπηρετούμε τόσα χρόνια!!!!

8/4/09

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ....ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ


ΑΛΜΑ......ΣΤΙΣ ΥΠΟΔΟΜΕΣ

Υψηλά στάνταρ έθεσαν οι διοικούντες της Αναγέννησης με πρωτοβουλία του προέδρου της Βασίλη Κρανιώτη σχετικά με το μέλλον της Αναγέννησης και ειδικότερα στις ακαδημίες. Ο νέος μεγάλος στόχος της ομάδας είναι το άλμα στις υποδομές και η λειτουργία πρότυπων ακαδημιών με ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Οι υπάρχουσες ακαδημίες λειτουργούν εδώ και 4 χρόνια πολύ καλά και ο αριθμός των 100 αγοριών και κοριτσιών είναι ικανοποιητικός, αλλά τα σχέδια δε σταματούν εδώ.

Ο διαχωρισμός των κατηγορίων με βάση τις ηλικίες, η πρόσληψη νέων ικανών προπονητών, η προσέγγιση γυμνααστών και παλιών αθλητών, η επικοινωνία με τους γονείς και με ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τα ηγετικά πόστα είναι μερικοί από τους νέους στόχους , που έθεσε η διοίκηση....με μακροπρόθεσμους στόχους πενταετίας!!!

Επιπλέον, η συνεργασία με τα αθλητικά σχολεία, η αναζήτηση νέων ταλέντων σε κάθε ηλικιακή βαθμίδα και η συνεργασία με παιδαγωγούς, ψυχολόγους και διαιτολόγους είναι κινήσεις που θα δυναμώσουν το σχέδιο...αναγέννησης!!!

Αυτές οι πραγματικές πρωτοποριάκες κινήσεις θα δώσουν ακόμη μεγαλύτερη υπόσταση στα ηλικιακά τμήματα.

Ας σημειωθεί ότι οι Νεάνιδες θα συμεττάσχουν τη Μεγάλη Εβδομάδα στην τελική φάση των 6 καλύτερων ομάδων της Ελλάδας με προπονητή τον Σωτήρη Ντάλα, που φιλοδοξεί να επαναλάβει τον περσινό μεγάλο θρίαμβο της κατάκτησης της 1ης θέσης και να υπερασπιστεί τον τίτλο.

Μετά το Πάσχα τη σκυτάλη λαμβάνουν οι Κορασίδες, που θα ταξιδέψουν στο Αμύνταιο για την δική τους τελική φάση και με στόχο την κατάληψη της καλύτερης δυνατής θέσης ανάμεσα στις καλύτερες ομάδες της Ελλάδας..

Και τον Ιούνιο οι Παμπαίδες θα δηλώσουν παρών στην τελική φάση για να προσπαθήσουν για το δικό τους άθλο, πάντα με στόχο να σηκώσουν ψηλά τη σημαία της Αναγέννησης και να ακουστεί ο ύμνος της ταυτόχρονα με τη διαρκή διαφήμιση της Άρτας σε όλη την ΄Ελλάδα και την Ευρώπη.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ = ΥΠΟΔΟΜΕΣ = ΑΞΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΑΝΙΚΑ
( ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΗ)