29/8/08

ΝΕΑ ΗΤΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ


ΣΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΗΤΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΗ ΣΟΥΗΔΙΑ

Η ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας ηττήθηκε στο δεύτερο παιχνίδι στην πόλη Μίνσκολσκ της Ουγγαρίας από τη Σουηδία με 26-22 (15-8). Στο πρώτο ημίχρονο έγιναν πολλά λάθη από ελληνικής πλευράς, στο δεύτερο υπήρξε μια ισορροπία, όπου η ελληνική ομάδα πλησίασε στο σκορ 20-18 αλλά τελικά έχασε με 26-22. Ο διεθνής παίκτης της ομάδας της Ελληνικής Αστυνομίας Γιώργος Μαστορογιάννης χαρακτηριστικά είπε: «Παρά την υπεροπλία των αντιπάλων μας δίνουμε τον καλύτερο εαυτό μας. Όλες οι αποστολές λένε τα καλύτερα για την ομάδα μας και μας χαρακτηρίζουν ως τους καλύτερους μαχητές . Οι αγώνες διεξάγονται στο Κλειστό Γυμναστήριο της Σχολής της Ουγγρικής Αστυνομίας. Είμαστε όλες οι αποστολές στον ίδιο χώρο κάτω από πολύ καλές συνθήκες φιλοξενίας».

Την ομάδα της Ελληνικής Αστυνομίας αποτελούν οι Γιώργος Μαστορογιάννης, Κυριάκος Λάππας, Κώστας Βότσης, Βασίλης Αντωνόπουλος, Σωτήρης Παπατσίμπας, Γιάννης Τζουμάκης, Γιώργος Τσέλιος, Θεόδωρος Γκλαβόπουλος, Σπύρος Κατσαρός, Ανδρέας Λέκκας, Γ. Ερμείδης, Γ. Μπάρμπας και Γαβρίλος Μάνθος. Προπονητής Δημήτρης Βελαώρας.


28/8/08

ΣΤΟ ΠΑΝΕΥΡΩΠΑΙΚΟ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ Ο ΤΣΕΛΙΟΣ


ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΣΕΛΙΟ

Στην Ουγγαρία βρίσκεται από την Τρίτη ο Γιώργος Τσέλιος, προπονητής και παίκτης της Αναγέννησης, για να συμμετάσχει στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Αστυνομίας. Στην πόλη Μίσκολς, όπου διεξάγονται οι αγώνες η Ελληνική Αστυνομία με προπονητή το Δημήτρη Βελαώρα ηττήθηκε στον πρώτο της αγώνα με 29-20 από την Γαλλία.

Σίγουρα είναι ιδιαίτερα τιμητική η συμμετοχή του 39χρονου έμπειρου αθλητή της Αναγέννησης, που για χρόνια προσφέρει τις υπηρεσίες του στην Εθνική ομάδα της Αστυνομίας και αποτελεί κόσμημα για την αγωνιστική του αξία και για το ήθος και την αξιοπρεέπια που τον διακρίνει όλα αυτά τα χρόνια