29/1/08

ΝΤΕΡΜΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΗ ΝΙΚΑΙΑΣ

ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΕΛΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Ο δεύτερος γύρος ξεκινά το Σάββατο και η Αναγέννηση υποδέχεται τον Άρη Νικαίας, που βρίσκεται στην 3η θέση με 12 πόντους, ένα μόλις λιγοτέρο από την ομάδα της Άρτας. Το ντέρμπι, λοιπόν, της αγωνιστικής, που η Αναγέννηση θέλει να κερδίσει και να συνεχίσει τις νίκες και να αναρριχηθεί ακόμη πιο ψηλά πίσω από το Μινώταυρο και να επωφεληθεί τυχόν στραβοπάτημά του, όσο δύσκολο αυτό κι αν φαντάζει.

Η αθηναϊκή ομάδα, που το καλοκαίρι ανέβηκε στην Α2 και ήταν το πρώτο φαβορί για υποβιβασμό έχει καταφέρει να έχει καρδίσει τις εντυπώσεις και να κοντράρει στα ίσια τις μεγάλες ομάδες της κατηγορίας. Στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος η Αναγέννηση είχε κερδίσει τον Άρη πολύ δύσκολα με 17-18. Διαθέτει ένα πολύ καλό προπονητή, τον Χρήστο Χρήστου, που έχει δώσει βάση στην άμυνα και στις οργανωμένες επιθέσεις, διαβάζει τον αντίπαλο προπονητή και καταφέρνει να δυσκολεύει τις αντίπαλες ομάδες κλείνοντας τα ατού με τον καλύτερο τρόπο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η προηγούμενη αγωνιστική, όταν ο Άρης ηττήθηκε στην εκπνοή από το Μινώταυρο στην Πάτρα με 26-24 χάνοντας πέναλτι στο τελευταίο λεπτό και ενώ το σκορ ήταν 25-24!!! Ο Πολωνός άσος, Κοκόσκα σκόραρε μόλις 2 γκολ με αποτέλεσμα ο Μινώταυρος να έχει επιθετικό πρόβλημα.
Ο προπονητής της Αναγέννησης, Τσέλιος Γιώργος, δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα και όλοι οι παίκτες είναι ετοιμοπόλεμοι.
Ο αγώνας θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6μμ στο κλειστό της πόλης και οι παίκτες προσκαλούν τον κόσμο να απολαύσουν το ντέρμπι και να χειροκροτήσουν την ομάδα.

28/1/08

ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΙΣ ΝΙΚΕΣ

ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ

Στις νίκες και στις καλές εμφανίσεις επέστρεψε η Αναγέννηση επικρατώντας της Ακαδημίας Πατρών με 35-30. Η Αναγέννηση ανέβηκε πάλι στη 2η θέση ύστερα από την ήττα του Άρη Νικαίας στην Πάτρα από το Μινώταυρο με 26-24 στο ντέρμπι της αγωνιστικής. Εκεί, όπου η Αναγέννηση θα ήθελε μία ισοπαλία για να ξαναμπεί στο παιχνίδι της ανόδου, αλλά το πέναλτι που έχασε ο Άρης στο τελευταίο λεπτό έδωσε τη νίκη στους πρωτοπόρους του Μινώταυρου.
Στον αγώνα του Σαββάτου η Αναγέννηση βρήκε πάλι την επιθετική της δύναμη
σκοράροντας 19 γκολ στο ημίχρονο και 35 συνολικά και δεν αντιμετώπισε καμία δυσκολία στην κατάκτηση της νίκης. Με επιθετικούς εκφραστές τον Μιλοσάβλεβιτς και τον Γκλουγκόφσκι είχε τις λύσεις σε κάθε αμυντικό σχήμα της Ακαδημίας. Η επιθετική όμως πληρότητα ήταν αυτή που έδωσε άλλο χρώμα στην Αναγέννηση, καθώς σκόραραν σχεδόν όλοι οι παίκτες που αγωνίστηκαν. Ο Θεοχάρης και ο Σκανδάλης ήταν πολύ αποτελεσματικοί, ενώ και οι Διάρας και Ζήσης βρήκαν δίχτυα στο δεύτερο μέρος. Αν έδιναν περισσότερη βάση και στον αμυντικό τομέα, τότε η διαφορά θα ήταν σίγουρα μεγαλύτερη. Η ύψιστη μορφή της ήταν στο 53΄ (31-24) και στο 55΄ (32-25). Η Ακαδημία έκανε μία μικρή αντεπίθεση στο τέλος και κατάφερε να μειώσει σε 32-29, αλλά ο σέρβος άσσος της Αναγέννηση επανέφερε την ισσοροπία με δύο γκολ και όλα κύλησαν ομαλά.
Από τους φιλοξενούμενους ξεχωρίσαν οι μανουσέλης και Γεωργιάδης με 6 τέρματα έκαστος.

10΄: 8-3, 13-8, 19-15 / 22-19, 29-23, 35-30

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ : (Τσέλιος-Ντάλας) Μάκης Ε., Λάκκας, Θεοχάρης 5, Μιλοσάβλεβιτς 8 (1/1 πεν.) , Σκανδάλης 4 (1/1 πεν.), Ζήσης 5 (1/1 πεν.), Γιολδάσης 1, Τσέλιος 2, Μάκης Α., Διάρας 4, Γκλουγκόφσκι 6, Γιαμούρης, Μακρής, Ζορμπάς
ΑΚΑΔΗΜΙΑ : (Παπαγιαννόπουλος) Διαμαντόπουλος, Κουρής 1, Διαμαντόπουλος Α. 3, Παπαγιαννόπουλος Σ. 1, Παπαλέξης, Κβερνάτζε 4, Σινούρης Α. 4, Σινούρης Β. 1, Λύγκας, Μπέρτσιας 4, Μανουσέλης 6, Γεωργιάδης 6, Παπαγεωργίου

9η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ
Αναγέννηση - Ακαδημία 35-30
Μινώταυρος - Άρης Νικαίας 26-24
Πανιώνιος - Θρίαμβος 31-25
Λεωνίδας - Παράδεισος 27-26
Νέα Ιωνία - Λουτράκι 33-29

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
1. ΜΙΝΩΤΑΥΡΟΣ 18
2. ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ 13
3. ΑΡΗΣ ΝΙΚΑΙΑΣ 12
4. ΛΟΥΤΡΑΚΙ 11
5. ΝΕΑ ΙΩΝΙΑ 9
6. ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ 8
7. ΑΚΑΔΗΜΙΑ 7
8. ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ 6
9. ΘΡΙΑΜΒΟΣ 4
10.ΛΕΩΝΙΔΑΣ 2



22/1/08

Η ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...

ΝΙΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ
Να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και να ξεπεράσει το σοκ της απρόσμενης ήττας από τον Παράδεισο θέλει η Αναγέννηση το Σάββατο κόντρα στην Ακαδημία. Και αυτό θα γίνει μόνο με νίκη. Η ομάδα του Γιώργου Τσέλιου μετρά το στραβοπάτημα στην Αθήνα και τη νίκη του Μινώταυρου μόνο με θαύμα μπορεί να διεκδικήσει πλέον την άνοδο, αφού η πατρινή ομάδα ξέφυγε με 5 πόντους και ο Άρης Νικαίας (που τον έχει κερδίσει εκτός έδρας η Αναγέννηση την 1η αγωνιστική) πέρασε στη 2η θέση με ένα πόντο περισσότερο.
Οι αθλητές και οι προπονητές συναντήθηκαν τη Δευτέρα με τον πρόεδρο Βασίλη Κρανιώτη και τον έφορο Κώστα Τσούλο και συζήτησαν τους λόγους για τους οποίους προήλθε η ήττα. Όλοι ανέφεραν την κακή απόδοση και την υποτίμηση του αντιπάλου. Παραδέχτηκαν ότι ο στόχος της ανόδου είναι πλέον αόρατος και στη συνέχεια θα προσπαθήσουν για ότι καλύτερο, ώστε να μην απογοητεύσουν τους πιστούς φιλάθλους της. Ωστόσο το κλίμα είναι πολύ καλό λόγω της πιστής φιλίας που δένει την ομάδα και όλοι θα προσπαθήσουν για την αξιοπρέπεια του συλλόγου και με τις καλές εμφανίσεις να προσελκύσουν κόσμο και μικρά παιδιά στο γήπεδο.
Ο αγώνας του Σαββάτου θα γίνει στις 6μμ στο κλειστό της πόλης και θα καλυφθεί τηλεοπτικά από τον ART TV και θα μεταδωθεί μαγνητοσκοπημένος.

16/1/08

ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟΝ "ΠΑΡΑΔΕΙΣΟ"

ΣΤΟ ΜΑΡΟΥΣΙ ΤΑΞΙΔΕΥΕΙ Η ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ

Μία ακόμη νίκη θα επιδιώξει η Αναγέννηση για να εξακολουθήσει να βρίσκεται στο γκρουπ των πρωτοπόρων, αυτή τη φορά εκτός έδρας κόντρα στον Παράδεισο Αμαρουσίου. Η Αναγέννηση είχε κερδίσει ξανά την αθηναϊκή ομάδα για το θεσμό του Κυπέλλου με 24-27 στον πρώτο επίσημο αγώνα της χρονιάς. Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία Αμαρουσιώτες παλεύουν για τη σωτηρία τους και βρίσκονται στην 8η θέση με 4 βαθμούς και αναμένεται να είναι δύσκολος αντίπαλος για την ομάδα του Γιώργου Τσέλιου. η νίκη όμως είναι επιτακτική, αν η Αναγέννηση θέλει να βρίσκεται ψηλά στη βαθμολογία και να εκμεταλλευτεί τυχόν στραβοπάτημα του πρωτοπόρου Μινώταυρου από την Ακαδημία στο ντέρμπι της Πάτρας.
Το παιχνίδι θα διεξαχθεί το Σάββατο στις 6.00 μ.μ. και οι φίλαθκοι της Αθήνας αναμένεται να βρεθούν κοντά στην Αναγέννηση και να την υποστηρίξουν θερμά. Η Αναγέννηση θα αναχωρήσει την Παρασκευή στις 4.45 και θα διανυκτερεύσει στην πρωτεύουσα και στο ξενοδοχείο PLAZA.

12/1/08

ΜΕ ΝΙΚΗ ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΟ 2008




ΕΥΚΟΛΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΟΥΡΑΓΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ


Ένα δεκάλεπτο ήταν αρκετό για την Αναγέννηση να καθαρίσει γρήγορα το παιχνίδι κόντρα στον ουραγό Λεωνίδα με το επιβλητικό 41-23 και να ξεκινήσει με το δεξί τις υποχρεώσεις της για τη νέα χρονιά. Το 9-6 του 17΄ έγινε 17-6 στο 27΄ και ουσιαστικά ο νικητής είχε ήδη φανεί.
Με κύριο ηγέτη το σέρβο Μιλοσάβλεβιτς, αν και άρρωστος, η Αναγέννηση είχε λύσεις σε κάθε αμυντικό σχήμα του αντιπάλου. Εντυπωσιακές ήταν και οι αποκρούσεις του Γιαμούρη, που κράτησε σε χαμηλά επίπεδα τα επιθετικά ατού των φιλοξενουμένων και κυρίως τον Αμανατίδη, που σκόραρε για πρώτη φορά στο 40΄. Η επαναμφάνιση του Σκανδάλη ήταν ένα γεγονός που χαροποίησε πολλούς, καθώς μετά το τροχαίο ατύχημα, ήταν ο πρώτος του αγώνας και συνοδεύητηκε με καλή απόδοση και 5 γκολ. Ο Τσέλιος, που ξεκίνησε τον αγώνα, ήταν ο γνωστός εκτελεστής και πρόσθεσε κι αυτός 5 τέρματα στο ενεργητικό του. Ο αγώνας ήταν εύκολη υπόθεση για την Αναγέννηση και έδωσε τη δυνατότητα στους παίκτες να κάνουν φαντεζί ενέργειες, μία εκ των οποίων το τεχνικότατο φαλτσάκι του Γιολδάση, που ξεσήκωσε στην κυριολεξία την κερκίδα!!!!
Το πρώτο μέρος έληξε με 18-8 και αν εξαιρέσει κανείς ένα χαλαρό πεντάλεπτο μεταξύ 40΄-45΄ η Αναγέννηση ανέβασε ρυθμούς και πήρε μία διαφορά, που σίγουρα θα είναι τονωτική ψυχολογικά για τη συνέχεια. μην ξεχνάμε άλλωστε και την προηγούμενη αγωνιστική είχε επιβληθεί εκτός έδρας της Νέας Ιωνία με 25-40.
Εντυπωσιακοί ήταν και οι υπόλοιποι παίκτες, με το Ζήση στο δεύτερο μέρος να βρίσκει δίχτυα και τους Λάκκα και Θεοχάρη να αποτελούν αξιόπιστες λύσεις από τα πίβοτ και τον Κωνσταντίνου κυρίως αμυντικά.
Από τους φιλοξενούμενους ξεχώρισαν κάπως οι Μηνιώτης και Παρασχής με 10 και 5 γκολ αντίστοιχα.
Καλοί οι διαιτητές κ.κ. Δημάκης και Βαρβενιώτης, αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερη εγρήγορση σε κάποιες φάσεις, όπου έδειξαν ότι χάνουν σφυρίγματα.
ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ : (Τσέλιος-Ντάλας) Μάκης Λ.1, Λάκκας 4, Θεοχάρης 3, Μιλοσάβλεβιτς 9, Κωνσταντίνου, Σκανδάλης 5, Ζήσης 6 (0/1 πεν.), Γιολδάσης 2, Μάκης Σ., τσέλιος 5, Διάρας 5, Γεροδήμος, Γκλουγκόφσκι 1, Γιαμούρης.
ΛΕΩΝΙΔΑΣ : (Κάγκαλος), Ασλανίδης, Κάγκαλος 1, Ιατρόπουλος, Παρασχής 5 (3/4 πεν.), Τουλούμης 2, Αμανατίδης 3, Αλιφιέρης, Μουλιάτος 1, Μηνιώτης 10 (3/4 πεν.) , Αθανασιάδης 1, Τσίχλας

* Αρκετοί φίλαθλοι βρέθηκαν στην κερκίδα και απόλαυσαν την άνετη επικράτηση, δείγμα που φανερώνει ότι οι πιστοί φίλοι της ομάδας είναι πάντα παρόντες
* Μεταξύ τους και ένας εκ των χορηγών, ο κ. Σωτήρης Μαστρογιάννης , που παρέλαβε και μία αναμνηστική φανέλα της ομάδας, καθώς δηλώνει ένθερμος οπαδός της. Να σημειώσουμε ότι η επιχείρησή του είναι το Ε.L.S. CENTER, συνδιοκτησία με τη γυναίκα του, Τζουβάρα Μαρία.
* Οι χορηγοί συνεχώς αυξάνονται με το νέο διαφημιστικό πρόγραμμα της Αναγέννησης γαι το 2008 και ήδη αναμένεται την επόμενη εβδομάδα να ανακοινωθούν οι νέες επιχειρήσεις, που θα κοσμούν τον αγωνιστικό χώρο.
* Τον αγώνα κάλυψε για ακόμη μία φόρα ο ART TV, με σπίκερ το γνωστό Βασίλη Τσούλο. Το αρτινό κανάλι πάντα κοντά στα τοπικά αθλητικά γεγονότα.

7η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Μινώταυρος - Παράδεισος 33-24
Αναγέννηση - Λεωνίδας 41-23
Πανιώνιος - Ακαδημία 27-21
Θρίαμβος - Νέα Ιωνία 26-28
Ποσειδών - Άρης Νικαίας 25-28

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ
  1. Μινώταυρος 14
  2. Αναγέννηση 11
  3. Άρης Νικαίας 10
  4. Ποσειδών Λ. 9
  5. Ακαδημία Π. 7
  6. Νέα Ιωνία 7
  7. Πανιώνιος 6
  8. Παράδεισος 4
  9. Θρίαμβος Αθ. 2
  10. Λεωνίδας Αγ. Αν. 0

10/1/08

ΚΑΛΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ ΜΕ ΣΤΟΧΟ ΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ


ΕΤΟΙΜΟΠΟΛΕΜΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΜΙΕΡΑ ΤΟΥ 2008

Απόλυτα έτοιμοι δηλώνουν οι παίκτες της Αναγέννησης για το παιχνίδι του Σαββάτου κόντρα στο Λεωνίδα στις 6μμ, αγώνας που αποτελεί την πρεμιέρα για το 2008. Η νίκη είναι το μοναδικό αποτέλεσμα δεδομένου ότι ο Λεωνίδας είναι ουραγός χωρίς βαθμό και η προσπάθεια ανάκτησης της κορυφής προϋποθέτει καμιά απώλεια. Όλοι πιστεύουν ότι ο Μινώταυρος Πάτρας θα έχει απώλειες στα δύσκολα εκτός έδρας παιχνίδια που ακολουθούν και η Αναγέννηση θα τον πλησιάσει στον πόντο και πολλά θα κριθούν στο μεταξύ τους εντός έδρας αγώνα το Μάρτιο.
Όλα αυτά όμως είναι υποθέσεις και η πραγματικότητα πολλές φορές απέχει. Προέχει, λοιπόν, ο αγώνας με την ομάδα από τους Αγίους Αναργύρους και βήμα - βήμα μπορέσει η Αναγέννηση να καλύψει τη διαφορά που τη χωρίζει από την κορυφή.

ΝΕΟ ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ


ΜΟΝΟ ΜΕ 100 ΕΥΡΩ

Το τμήμα χάντμπωλ ανδρών της Αναγέννησης προωθεί από σήμερα ένα πρόγραμμα διαφήμισης για όποιον ενδιαφερόμενο επιχειρηματία της πόλης μόνο με 100 ΕΥΡΩ με κύριο στόχο την προσέλκυση χορηγών και τη γνωριμία του με το άθλημα του χάντμπωλ και την Αναγέννηση, ώστε την επόμενη χρονιά οι χορηγίες να αυξηθούν και να αποτελέσουν ένα μεγάλο κομμάτι των εσόδων της περιόδου μαζί με τα εισιτήρια.
Επιπλέον στόχος είναι η υπάρξη ενός αγωνιστικού ΄χωρου σύμφωνο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, όπου κυριαρχούν μασκότ και κάθε είδους διαφήμιση μέσα από την αγαπημένη ομάδα της Αναγέννησης.

Στο συγκεκριμένο πρόγραμμα ο διαφημιζόμενος θα προβάλλεται 1) μέσα από το διαδυκτιακό χώρο 2) από το περιοδικό που θα εκδοθεί με το τέλος του πρώτου γύρου και το τέλος του πρωταθλήματος και 3) από ένα video-wall (από την επόμενη εντός έδρας αγωνιστική με την Ακαδημία Πατρών)

Επίσης, ο διαφημιζόμενος στην ίδια τιμή των 100 ΕΥΡΩ θα μπορεί να προβάλλει την επιχείρησή του με πανό ή πινακίδα μέσα και έξω από τον αγωνιστικό ΄χωρο κατά τη διάρκεια των αγώνων της ομάδας

Μία προσπάθεια αύξησης των εσόδων και προβολής της τοπικής επιχειρηματικότητας με στόχο την προώθηση του αθλήματος με εντυπωσιακό τρόπο και σύμφυτο με τα ευρωπαϊκά πρότυπα

8/1/08

ΞΕΚΙΝΗΣΕ Η ΝΕΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΕΛΠΙΔΕΣ


Ξεκίνησε τη δευτέρα το απόγευμα η προετοιμασία της Αναγέννησης για τον αγώνα του Σαββάτου στις 18.00 κόντρα στο Λεωνίδα Αγίων Αναργύρων. Ο προπονητής-παίκτης της ομάδας, Γιώργος Τσέλιος, με τα προβλήματα να λύνονται, αλλά πολλά να πααμένουν ακόμη μετέωρα, είχε σχεδόν όλους τους αθλητές στη διάθεση του, εκτός του σέρβου αστέρα, Μιλοσάβλεβιτς Ίγκορ, που πήρε ακόμη μία μέρα άδεια για τη διευθέτηση κάποιων εγγράφων. Μετά την εορταστική ξεκούραση η προπόνηση περιλάμβανε αρκετό τρέξιμο και ασκήσεις ανδυνάμωσης. Στην ενεργό δράση επανήλθε και ο Σκανδάλης, που έχει ξεπεράσει πλήρως σωματικά και ψυχολογικά το σοκ του τροχαίου ατυχήματος, που τον είχε αφήσει εκτός δράσης ένα μήνα, όπως και ο Θεοχάρης, που είχε ραγισμένα πλευρά. Απών, επίσης, και μάλλον μόνιμα ο έτερος Γιαννιώτης Γεωργίου, που ο τραυματισμός του τον έχει επιβαρύνει ψυχολογικά και ακόμη δεν έχει βρει το ψυχικό σθένος να επανέλθει. Ερωτηματικό παραμένει ο Τσιάτσος με τις επαγγελματικές του υποχρεώσεις, έδωσε όμως το παρών στην πρώτη προπόνηση της νέας χρονιάς.
Ο αγώνας του Σαββάτου φαινομενικά είναι εύκολος, καθώς ο Λεωνίδας είναι ουραγός με μηδενική συγκομιδή βαθμός, αλλά πάντα η έναρξη μετά τις γιορτές είναι επικίνδυνη.
Στον αγώνα αυτόν το γυμναστήριο θα έχει μία πολύ διαφορετική μορφή, αφού το τμήμα μάρκετινγκ έχει στόχο να προσελκύσει πολλούς χορηγούς με το νέο πρωτοποριακό πρόγραμμα και αναμένεται να δώσει μια νέα διάσταση στον τομέα της διαφήμισης.
Αξίζει, λοιπόν, οι επιχειρηματίες της πόλης να πληροφορηθούν για τη δυνατότητα διαφήμισης μέσω της Αναγέννησης.

ΜΕ ΑΡΩΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ

Ένα παιχνίδι από τα παλιά έγινε την Τετάρτη 2-1-2008 το απόγευμα στο κλειστό της πόλης. Από τη μία η Αναγέννηση του παρόντος και από την άλλη η Αναγέννηση του παρελθόντος. Παίκτες όπως οι Κωσταδήμας, Φλούδας, Λάιος, Μπαλάσκας, Γρούμπας, Κούμπουλας, Ρίζος, Τσαλαπάτης, Παππάς κοντραρίστηκαν με τους αθλητές του παρόντος και ξύπνησαν όμορφες αναμνήσεις. Σε πολλές μάλιστα φάσεις οι παλαίμαχοι έδειξαν ότι δεν έχουν ξεχάσει το άθλημα, άλλωστε μιλάμε για παλαιμάχους ηλικίας 33-45 ετών, που σίγουρα πολλοί από αυτούς (κυρίως ο Μπαλάσκας) θα μπορούσαν να προσφέρουν ακόμη, αλλά λόγοι κυρίως επαγγελματικοί τους ανάγκασαν να αποχωρήσουν από την ενεργό δράση.
Στον αγώνα παρευρέθησαν και οι αδερφοί Τόλης και Γιώργος Σαλαμούρας, επιχειρηματίες της γνωστής εταιρίας LAMBERTS (χορηγοί και στην ποδοσφαιρική ομάδα του Παναθηναϊκού), που ήταν κι αυτοί παλιοί αθλητές της μεγάλης Αναγέννησης του παρελθόντος που αγωνιζόταν στην Α΄Εθνική.
Στο αγωνιστικό κομμάτι οι Νέοι κέρδισαν με 18-15 τους παλαίμαχους. Φωτογραφίες αποθανάτισαν τις όμορφες στιγμές και το ραντεβού ανανεώθηκε για το Πάσχα, όταν και η οργάνωση του αγώνα θα έχει στόχο την προσέλευση του κόσμου στο κλειστό, ώστε να θαυμάσουν τους νέου και να θυμηθούν τους παλαιότερους.

ΝΕΟΙ : Γιαμούρης, Ζήσης, Λάκκας, Θεοχάρης, Ντάλας, Τσέλιος, Διάρας, Ζορμπάς, Μάτος, Τλούπας, Γεροδήμος, Κωνσταντίνου

ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ : Κωσταδήμας, Φλούδας, Λάιος, Ρίζος, Κούμπουλας, Παππάς, Μπαλάσκας, Τσαλαπάτης, Γρούμπας, Κεφάλας (απουσίαζε λόγω επέμβασης στο πόδι), Παπαγιάννης (απουσίαζε), Τσούλος (τερματοφύλακας Πανελληνίου καιι της Εθνικής Νέων -μέχρι το 2006 παίκτης της Αναγέννησης)

* Όμορφη εικόνα η παρουσία των γυναικών και των μικρών παιδιών των παλαιμάχων και των νέων αθλητών, που ενίσχυσε ακόμη περισσότερο το οικογενειακό κλίμα του αγώνα
* παρών και ο νυν έφορος της Αναγέννησης, Τσούλος Κώστας, που έζησε πολλούς από τους παλαίμαχους ως παίκτης και ως έφορος της ομάδας